2777
2789
عنوان

با شوهر عصبی چطور کنار میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حسرت زندگی زنایی رو دارم که شوهراشون فقط باهاشون آروم حرف میزنن 😔

دقیقا بخدا ارزو دارم ۱۰ دقیقع باهم حرف بزنیم دعوامون نشه . اصلا باهم درد دل نکردیم . هیچی هیچی هیچی هیچییی . من بچه ندارم 

کاربری دست دو نفر♥️
چطوری؟

از کارایی ک میکنه تعریف میکنم. از سرکار میاد میرم جلو دستشو میگیرم خسته نباشید میگم. زود براش چایی میارم. هی دورش میگردم. عصبانی بشه اصلا حرف نمیزنم. اصلا. حتی اگه ب پدر مادرم فحش بده.و خیلی چیزای دیگه     وقتی ک نمیتونیم طلاق بگیریم باید خودمون همه چی رو درست کنیم حداقل برای آرامش خودمون

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
مردونگیشو بش ثابت کنم یعنی چی؟

ینی مردا نیاز دارن ی جاهایی بهشون بفهمونی ک‌اره تو مردی،قدرت داری...اینا

ی جاهایی باهاش نار کن..مثلا ی چیزی ی کاری ک ازش برمیای ...بعضی وقتا بده اون برات انجام بده...مثلا سر ی ظرفو بش بگو نمیتونم باز کنم عزیزم...اون برات باز کنه.بعد بگو وای‌چجوری بازش کردییی،خیلی سفت بود ک،چقد زور داری مرد من و....

مردا از ای تعریفات خوششون میا

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏
از کارایی ک میکنه تعریف میکنم. از سرکار میاد میرم جلو دستشو میگیرم خسته نباشید میگم. زود براش چایی م ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی انگار واقعا متفاوتی چه تحملی داری کمکم کن

از کارایی ک میکنه تعریف میکنم. از سرکار میاد میرم جلو دستشو میگیرم خسته نباشید میگم. زود براش چایی م ...

ممنونم از راهنمایی هات ❤

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است