2777
2789
عنوان

با شوهر عصبی چطور کنار میاید

2581 بازدید | 43 پست

همش درحاله غر زدنه ،حوصله هیچی نداره ،از همه چی ایراد میگیره،با تشر حرف میزنه انقد که حتی با حرف عادیش یهو دلم میریزه که الان نکنه دادو بیداد و دعوا راه بندازه،بیرون رفتن باهاش جهنمیه کوفتم میکنه تا برگردیم ،یه خرید رفتن باهاش دنیای استرس رو به جونم میندازه باید سریع در عرض چندثانیه خرید کنم برگردم ،تو جمع با تشر حرف زدنش خوردم میکنه،و.....‌

یعنی عمرم و جوونیم داره میره در حسرت شوهری که فقط آروم صحبت کنه حتی قربون صدقم ازش نمیخوام،باهاش بگو بخند کنم و بهم آرامش بده ،همدم و هم زبونم باشه از بودن کنارش لذت ببرم 😔😭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم اگر تونستی مزاج شناسیشون کن و رعایت غذایی کن ، مزاج خیلی تاثیر داره ها

دعای چهل کلیدم بخون فوت کن اب شربت درست کن بده بخوره

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است
یعنی چطوری

طولانیه.

اول ک خوشگل باس همیشه جلوش.

بعدم ی وقتایی باهاش کنار بیا...

مثلا ی وقتایی ی جوری مردونگیشو،بش ثابت کن...

ی جاهایی ازش تعریف کن...اینجوری حذبش میکنی.

از هیکلش...

یا مثلا اگر داد زد ..خودتو لوس کن...بگو وقتی داد میزنی میترسم🥺...دادن نزن ،بزا بیام بغلت ،من چهره ی عصبانیتو دوس ندارم و.....

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏