2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولیعصر 

آبرسان 

بیشتر مزون ها الان مانتوهای شیک و به روز و تک دارن مغازه ها تقریبا مثل همه کارا 

مانتو مهدی و لارا هم سر بزن 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

من نزدیک تبریزم از تربیت خرید میکنم یه مغازه اس همیشه مجلسی میفروشه فقط دم عیدی مانتو میفروشه صاب مغازه مزون داره اقا هست کاراش واقعا شیکه اسم مغازه والا مد هست یکم قیمتاش بالاس مثلا من پیارسال ۸۵۰ گرفتم مانتومو یا سال قبلش ۵۵۰ الان دیگه نزدیک دوتومن میشه پارسال پارچه ژاکارد گرفتم دادم خیاط که اونم دستش درد نکنه همچی قهوه ای کردا کلا حیف پول ۷۵۰ تومن فقط پارچه اش شد ۴۰۰ تومن گرفت دوخت ولی افتضاح

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔