2777
2789
عنوان

تجربه من از لیپوماتیک با دکتر بد

152 بازدید | 11 پست

سلام خدمت همه نینی سایتی ها

من تازه عضو شدم و تا به حال فقط تاپیک ها رو میخوندم اما الان برام مشکلی پیش اومده که برای خودم واجب دونستم که دیگران رو هم آگاه کنم تا اونا به مشکل من گرفتار نشن و به گیردکترهای بی تعهد نیفتن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من تازه عضو شدم و اصلا وارد نیستم اگه طول میکشه جواب بدم عذر میخوام. راستیتش اوایل به من گفتن خیلی درد نداره و عمل خیلی سنگینی نیست اما تو واقعیت به این سادگی که میگن نیست. به خصوص که دکتر من اصلا تبحر لازم رو نداشت و من چون تعریفشو تو نینی سایت دیدم و این که خودش اولش برخورد خوبی داشت قبول کردم که برم پیش ایشون که ای کاش نمی‌رفتم.  واقعا کسایی که تبلیغ بیخود میکنن چه طور میخوان بعدا پاسخگو باشن خلاصه اولش  تخفیف بدن و برخورد خوب و ...

اما روز عمل داروی بی‌حسی بد به من زد و من خیلی حالم بد شد و اصلا منو در حد یه ساعت  بیشتر نگه نداشتن بعد گفتن مرخصی من با اون وضعیت اومدم و مدام از حال میرفتم و اورزانس اومد و گفت فشارم خیلی پایینه و خطرناکه

این از اون روز و بعدش که چربی هارو کامل تخلیه نکرده و درد دارم و بااین که خیلی هزینه کردم با قبلم تغییری نکردم 

اصلا جوابگو نیستن و دلیل بی خودی میارن .

خیلی افسرده وپشیمون هستم که تحقیق کافی نکردم.