2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی یه لحظه میاید

411 بازدید | 24 پست

سلام خانما برای مسافرت به تهران قبل عید بهتره یا توی عید از لحاظ شلوغی واینا واینکه هواتوی عید تهران چطوره قیمتا برای خرید لباس کجاها مناسبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب الان که همه جا خیلی خیلی شلوغه و ترافیک وحشتناک. عید خوب خلوت در مورد لباس هم منظورتون چه لباسی لباس مجلسی، مانتو یا لباس اسپرت و خونگی و نکته مهم اینه که تو تهران منطقه به منطقه قیمت ها متفاوت بستگی داره چه رنج قیمت بخوایید خرید کنید

پوف اره واقعا میگن طرف امامزاده خسن ارزون تره شما میدونید قیمتاش رو چه حده ؟

نه والا من اون سمت نیستم اصلا 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

خوب الان که همه جا خیلی خیلی شلوغه و ترافیک وحشتناک. عید خوب خلوت در مورد لباس هم منظورتون چه لباسی ...

لباس خونه ای ومانتو قیمتاش مناسب رو به پایین باشه شهر خودمون که خیلی گرونه

تو عید؟از چندم مغازه ها بازه ؟اخه ۴ امم ماه رمضونه باز خیلی جاها تعطیل میشن 

از ۵ ام اداره ها بازه ولی بازار فکر کنم تو عید نباشن🙊🙈ببخشید

تهران تو ماه رمضون تعطیلی نداره اصلا

ولی فکر کنم حداقل هفته اول عید رو که بازار بزرگ تعطیله

توی عید که همه جا خلوته

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
پوف اره واقعا میگن طرف امامزاده خسن ارزون تره شما میدونید قیمتاش رو چه حده ؟

امام زاده حست خيلي هم ارزون نیست چیز خوب میخوای پالادیوم و اپال

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن