2777
2789
عنوان

بتای مثبت بعد از ۲۵ روز تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 9553 بازدید | 101 پست
استرس نده بخودت ایشالله سالم بغلش میگیری  پس سن بارداریمون یکیه  من سونو نرفتم هنوز چند ...

سن بارداری‌مون طبق پرزود یکیه دیگه.

من ۶ هفته رفتم سونو، اون موقع بتام تازه شده بود ۲۷۰ اینجورا، دکتر فقط ساک بارداری رو دید توی رحم و گفت سنش کوچکتره، حدود دو هفته مثلا.

بهم گفت سه روز بعدش دوباره برم سونو چون احتمال سقط داری، ولی از بس داشت استرس می‌داد بهم دیگه نرفتم. گفتم بخواد سقط بشه میشه دیگه. ولی الان دو هفته گذشته حتی یه لک هم ندیدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان 

منم آخرین پریودم 13 دی بود

سیکلم معمولا 28 روزه س

بعد یک هفته تاخیر بتام 1000 بود 

از ترشحات زیادم متوجه بارداری شدم 

تا هفته شش هیچ علامتی نداشتم بعدش تازه شروع شد

ایشالله ماه دیگه همینجا خبر بارداریتو بدی عزیزم

ممنونم عزیزم ان شاالله با دعای خیر شما

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
خو گفتم که الان صدام زد

میشه حستو نسبت به منم بگی نسبت ب بارداریم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜