2777
2789
عنوان

بتای مثبت بعد از ۲۵ روز تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 9548 بازدید | 101 پست
نه حتی ممکنه زیر یک باشه  بنظرم صبر کن من کلا بیخیال بودم بد منفی شدن بتام تا رفتم دکتر بتای م ...

باشه عزیزم مرسی جواب دادی ولی آمپولمو میزنم چون اگه باردار باشی از بچه محافظت می کنه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای منم دو هفته س تاخیر دارم آخرین پریود 26 دی بود بیبیمم منفی بود روز دهم 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
یه حسی بهم میگه بارداری  ایشالله همینجا خبرشو بدی

باشه عزیزم حتما الان اشکم در اومده ناشکری و طلبکار نیستم ولی این ماه گفتم کرمتونو به منم نشون بدین 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چقدر خوب 🥺🥺🥺🥺

ان شاالله روزی همه چشم انتظارا. برای من هم دعا کن😞

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
راستش من ترسیدم بزنم  

تو لازم نیست بزنی چون من سقط هم داشتم برای جلوگیری از سقط همین آمپول و میدن 

بچه این ذکر خیلی جواب میده من دیروز یه مشکل بزرگ داشتم اصلا فکر نمی کردم به این زودی جواب بده 

بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الّا بالله العلی العظیم ایّآک نعبد و ایّآک نستعین 

همین کار رو میکنم  ولی یه چیزی بی بی زدم دو خط نیوفتاد اما روی tرنگ خیلی کمرنگ خیلی کمرنگ دیدم ...

اگه هاله انداخته باشه احتمال مثبت بودن داره 

من سه تا روز هفت و ده تاخیر زدم دیگه نزدم تا بتا دادم