بچه ها من شوهرم تازه تبدیل وضعیتش کردن باهاش تماس گرفتن کد پرسنلی رو بهش دادن ولی امروز شوهرم گفت کد رو وارد کردم نوشته اشتباه است خیلی استرس دارم میگم خدایی نکرده مشکلی پیش نیومده باشه کسی نیست راهنماییم کنه
خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکلی نیس عزیزم خواهر منم چند وقت با کد همکارش ورود و خروج میزد تا درست شد
واقعا نگران نباشم یعنی استخدام شده آخه بهش گفتن هم خکمت اومده هم کد پرسنلی فدات میشه از خواهرت در مورد مشکل من توضیح بدی به خدا امروز خیلی گریه کردم میگم نکنه استخدام نشده
خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید
فدات آره حتی ریسش کمکش کرده رفتن تو سایت نوشته کد پرسنلی اشتباه است میگم نکنه کلا استخدامش نکردن
نگران نباش ، منم یادمه استخدام رسمی شده بودم کد مو توی اتوماسیون فرستادن اما تعریف نکرده بودن برای ورود و خروج و رفتن ب سیستم منابع انسانی ، بعد ی هفته درست شد
اون شرکتهایی که پیمانکار این نرم افزارها هستن برای ادارات ، ممکنه طول بکشه وارد سیستم کنن. نگران نباش وقتی کد پرسنلی دادن استخدام شده. این قسمتم پیگیری کنن پرست میشه