2777
2789

بچه ها من شوهرم تازه تبدیل وضعیتش کردن باهاش تماس گرفتن کد پرسنلی رو بهش دادن ولی امروز شوهرم گفت کد رو وارد کردم نوشته اشتباه است خیلی استرس دارم میگم خدایی نکرده مشکلی پیش نیومده باشه کسی نیست راهنماییم کنه

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه  عزیزم مطمعنی سایت رو درست رفته؟

فدات آره حتی ریسش کمکش کرده رفتن تو سایت نوشته کد پرسنلی اشتباه است میگم نکنه کلا استخدامش نکردن

نفهمیدم منظورت کدوم قسمت سیستمه. ولی بهتره از امور اداری یا کارگزینی بپرسن. یا هنوز تو سیستمی که میگی فعال نشده یا چیزی رو اشتباه وارد میکنه. 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
فدات آره حتی ریسش کمکش کرده رفتن تو سایت نوشته کد پرسنلی اشتباه است میگم نکنه کلا استخدامش نکردن

نه بابا سیستم های اداری همینجوریه. باید با قسمت اداری مربوطشون تماس بگیره 

و همیشه حامی من
مشکلی نیس عزیزم خواهر منم چند وقت با کد همکارش ورود و خروج میزد تا درست شد

واقعا نگران نباشم یعنی استخدام شده آخه بهش گفتن هم خکمت اومده هم کد پرسنلی فدات میشه از خواهرت در مورد مشکل من توضیح بدی به خدا امروز خیلی گریه کردم میگم نکنه استخدام نشده

نگران نباش ، منم یادمه استخدام رسمی شده بودم کد مو توی اتوماسیون فرستادن اما تعریف نکرده بودن برای ورود و خروج و رفتن ب سیستم منابع انسانی ، بعد ی هفته درست شد 

اون شرکت‌هایی که پیمانکار این نرم افزارها هستن برای ادارات ، ممکنه طول بکشه وارد سیستم کنن. نگران نباش وقتی کد پرسنلی دادن استخدام شده. این قسمتم پیگیری کنن پرست میشه

و همیشه حامی من
نفهمیدم منظورت کدوم قسمت سیستمه. ولی بهتره از امور اداری یا کارگزینی بپرسن. یا هنوز تو سیستمی که میگ ...

بهش کد پرسنلی دادن میخواسته با کد جدید وارد بشه خطا داده نوشته کد اشتباه است