بچه ها من شوهرم تازه تبدیل وضعیتش کردن باهاش تماس گرفتن کد پرسنلی رو بهش دادن ولی امروز شوهرم گفت کد رو وارد کردم نوشته اشتباه است خیلی استرس دارم میگم خدایی نکرده مشکلی پیش نیومده باشه کسی نیست راهنماییم کنه
خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید
باید به منابع انسانی و واحد انفورماتیک سازمانشون نامه بزنن یعنی همسرتون برای رییس شون بزنه و رییس ب اون دو واحد ارجاع بده و همسرتون هم گردش کار و میبینه توی اتوماسیون که با توجه به حکم ارسالی شماره فلان و تغییر وضعیت ایشان کد ارسالی برایشان فعال نمی باشد خواهشمند است همکاری لازم را در خصوص فعال سازی کد پرسنلی همکار محترم شعبه ..... مبذول فرمایید .
باید به منابع انسانی و واحد انفورماتیک سازمانشون نامه بزنن یعنی همسرتون برای رییس شون بزنه و رییس ب ...
الان تا کد پرسنلی درست نکنن حقوق جدید بهش نمیدن یعنی آخه ۷ یا ۸ روزه دیگه باید حقوقذبگیره یعنی حقوق قبلی بهش میدن تا کد رو درست کنن چون بهشوندگفتن این ماه بهتونذحقوق جدید میدن کلا تا کد رو درست نکنه یهنی فعلا کارش درست نشده؟
خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید
واقعا پس این کد برای چیه؟ ببخشید اذیت شدی آخهدمن لیش از حد استرسیم گفتم شاید مشکلی برای کارش پیش او ...
خواهش میکنم ، کد برای حضور و غیاب ، ثبت مرخصی و وام و سیستم های داخلی تحت وب خود سازمان ، حقوق براساس حکم و براساس اضافه واریزی های مورد تایید خود سازمان انجام میشه و ربطی ب کد نداره چون منابع انسانی وقتی حکم میزنن حقوق رو هم تغییر میدن و موقع پرداخت حقوق نامه از سمت منابع انسانی بصورت لیست کامل شامل اسامی ، کد ملی و شماره حساب میره واحد مالی و واحد مالی هم همین اطلاعات و در سی دی میزنه میده بانک و برای این پروسه نیاز به کد پرسنلی نیست