2777
2789
عنوان

سوال در مورد کد پرسنلی کارمند دولت کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 47 پست
واقعا نگران نباشم یعنی استخدام شده آخه بهش گفتن هم خکمت اومده هم کد پرسنلی فدات میشه از خواهرت در مو ...

حکمش اومده یعنی استخدامه، بعد بخاطر یک اشکال کامپیوتری نشستی گریه میکنه. عجبا

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
نگران نباش ، منم یادمه استخدام رسمی شده بودم کد مو توی اتوماسیون فرستادن اما تعریف نکرده بودن برای و ...

آخه بقیه همکاراش که با شوهرم بودن با کد وارد شدن همشون با عم استخدام شدن

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چرا نمیره کارگزینی یا امور اداری پیگیری کنه تا مشکلشو رفع کنن؟

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
واقعا نگران نباشم یعنی استخدام شده آخه بهش گفتن هم خکمت اومده هم کد پرسنلی فدات میشه از خواهرت در مو ...

نترس گلم حکم ک بیاد حله

خواهر من دوسال طول کشید تا بردنش سرکار وقتی آزمون بدی قبول بشی حله بعدم گزینش رفت یکماه کارورزی رفت بعدم بسلامتی کارشو شروع کرد 

حکمشم اومد 

یه مشکل تو سیستم بود با کد همکارش ورود و خروج میزد 

اصلا استرس نداشته باش خدا بزرگه

یارب نظر تو برنگردد

عزیزم برا بعضیا اشتباه میشه براین دلیل نیست استخدام نشده باشه اگ اینطور بود اصلا تو اون اداره راش نمیدادن

یارب نظر تو برنگردد

نگران نباش ، برای یه نفر پیش میاد دیگه این اشتباه نه برای همه ، ببین عزیزدلم اگر خدای نکرده چیزی بود اول ب رییس شون نامه می‌فرستادن ، وقتی میگی رییس شون هم داشت کمکشون میداد یعنی چیز خاصی نبوده و اشتباه سیستمی هست و خودشون حل میکنن

اون شرکت مربوطه تو سیستم حضور غیاب وارد نکرده. 

آخه دو سه روزه بهش خبر دادن استخدامذشده هنوز بهش حقوق ندان یعنی قبلا شرکتی بوده نزدیک ۱۸ ساله سرکاره ولی دو سه روزه کد جدید براش اومده

عزیزم برا بعضیا اشتباه میشه براین دلیل نیست استخدام نشده باشه اگ اینطور بود اصلا تو اون اداره ر ...

آخهدشوهرم شرکتی بوده تازه تبدیل وضعیت شده

آخه دو سه روزه بهش خبر دادن استخدامذشده هنوز بهش حقوق ندان یعنی قبلا شرکتی بوده نزدیک ۱۸ ساله سرکاره ...

خب خودت می‌گی دو سه روز تا بیاد یه کارمندیو از شرکتی به قراردادی انتقال بدن طول میکشه الکی ک نیس

یارب نظر تو برنگردد
نگران نباش ، برای یه نفر پیش میاد دیگه این اشتباه نه برای همه ، ببین عزیزدلم اگر خدای نکرده چیزی بود ...

آخه ریسش که بهش حکم نداده از تهران بهش خبر دادن فقط امروز با ریسش میخواست وارد شه گفت سیستم خطا داده

خب خودت می‌گی دو سه روز تا بیاد یه کارمندیو از شرکتی به قراردادی انتقال بدن طول میکشه الکی ک نی ...

آخه همکاراش کدو وارد کردن مشکلی نبوده فقط برایذشوهرم خطا داده چه خاکی بریزم سرم خیلی استرس دارم

آخه ریسش که بهش حکم نداده از تهران بهش خبر دادن فقط امروز با ریسش میخواست وارد شه گفت سیستم خطا داده

میدونم بخاطر همین گفتم اگر مشکلی در حکم یا کد پرسنلی باشه از ستاد مرکزی برای رییس نامه میزنن و اون در جریان قرار میدن 

میدونم بخاطر همین گفتم اگر مشکلی در حکم یا کد پرسنلی باشه از ستاد مرکزی برای رییس نامه میزنن و اون د ...

بعد حکم ارسالی از ستاد ارجحیت داره تا سیستم های تحت وبی ک باهاش کار میکنن

میدونم بخاطر همین گفتم اگر مشکلی در حکم یا کد پرسنلی باشه از ستاد مرکزی برای رییس نامه میزنن و اون د ...

واقعا خدا کنه اینجوری باشه خب الان باید چیکار کنه شوهرم