2777
2789
عنوان

بیاین کمک واسه خبر بارداری😍

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 57 پست
بزا اینم بگم بیشتر ذوق کنی الان ۲۰ سالمه ۱۶ سالگی اشنا شدیم با کلی مخالفتو دردسر و دعوا ازدواج کرد ...

اخ چقدر خوشحال شدم مبارک باشه میشه برامنم ازته دلت دعا کنی باردار بشم خیلی تنها توشهر غریب حداقل ی دل خوشی داشته باشم

پسر منم آبان ماه به دنیا اومد  ان شاءالله بسلامتی دوران بارداری رو بگذرونی و زایمان راحتی داشت ...

چقدر شبیه من!۴ سال جلوگیری میکنم مادرشوهرم پریشب گف یهو دیگه نمیشیا

دوتامون غافل ازاینکه وروجک سومی هم هست

کاش میشد همین فردا بیاد تا ابان خیییلی دیره😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ چقدر خوشحال شدم مبارک باشه میشه برامنم ازته دلت دعا کنی باردار بشم خیلی تنها توشهر غریب حداقل ی د ...

توکل کن به خدا 

باور کن منم خیلی تنهام با اینکه دورم شلوغه از تنهایی میخواستم خودمو بکشم ولی الان با لطفی ک خدا بهم داشت دنیا هرچقدرم بد باشه بهشته برام...ایشالا که قسمتت شه😍

پسر منم آبان ماه به دنیا اومد  ان شاءالله بسلامتی دوران بارداری رو بگذرونی و زایمان راحتی داشت ...

منم ۶ سال جلوگیری کردم شما بعد چند ماه گرفت من که کلا ناامیدم شاید خدا نمیخاد به منم ی نی نی بده

توکل کن به خدا  باور کن منم خیلی تنهام با اینکه دورم شلوغه از تنهایی میخواستم خودمو بکشم ولی ا ...

من از صبح تا حالا دارم گریه میکنم اصلا حالم خوب نیست نمیدونم چه حکمتیه که من انقدر باید تنها باشم

مبارک باشه گلم به سلامتی ایشالله🤩🤩🤩🤩 منم دوساله جلوگیری دارم قراره عید اقدام کنم  ولی این ...

ببین منم همینطوری حس کردم روز تخمگ گذاریه اقدام کردم ولی باورم نمیشد چون اصن دورم منظم نیست و هیچ تحقیقی نداشتم

چند روزی پریود نمیشدم بعدم سینم مث همیشه سفت نمیشد

به جاش خیلی نوک سینم میسوخت

وز وز میکرد

یهو ب سرم زد نکنه بچس

اخه هفتع پیش بیبی زدم منفی شد

امروز مثبت بود

بخدا کلی ایده ال داشتم واسش

میخواسم عید تو کربلا اقدام کنیمو روزه بگیریمو  اوووو

ولی الان ک اومده دارم میمیرم از ذوق دیگه هیچیش مهم نیست

من از صبح تا حالا دارم گریه میکنم اصلا حالم خوب نیست نمیدونم چه حکمتیه که من انقدر باید تنها باشم

اقدام کن بخدا دنیات عوض میشه

باورت میشه از حس تنهایی ماه پیش رفتم دکترو همه حسایی ک به دنیا داشتمو براش گفتم ک میخام خودمو نابود کنم از بس تنهامو اونم انداختم دیوونه خونه

شوهرم اومد شکایت کرد ازشون همون شب اوردم بیرون

بازم حالم بد بود

حتی همین روزا اینقدر حس بدبختی دارم ک حتی خونمم نمیتونم جم کنم از بی حسی و حال بد

ولی الان پر انرژی ام گور بابا دنیا و ادماش الان دونفرم و کلی برنامه واسه فسقلی ک مث خودم نشه

اقدام کن اگه میتونی...نمیدونی چقدر از تنهاییت کم میشه اصن دیگه برات مهم نمیشه

منم ۶ سال جلوگیری کردم شما بعد چند ماه گرفت من که کلا ناامیدم شاید خدا نمیخاد به منم ی نی نی بده

من اولین اقدامم ک ناخاسته بود شد!

گرمی زیاد بخور شکمتو رحمتو با روغنی ک اسمشو نمیدونم ولی میگن رحمو گرم میکنه تحقیق کنی ماساژ بده

دیگم جلوگیری نکن

امیدبه خدا میشه ایشالا

۸ ماه اقدامم واصلا هم مشکلی ندارم ن خودم ن شوهرم ولی باردارنمیشم

طب سنتی حتما برو

بخدا کلی مورد داشتیم تو فامیل کلی دکتر رفتن و بی نتیجه بود

طب سنتی ی سری دارو داد مصرف کردن بار اول گرفت!

به چیزای منفی فکر نکن 

باید خودتو بیخیال بگیری 

باید اصلا بهش فکر نکنی ،ورزش کن کلاس موسیقی برو 

منم چندماهی اقدام بودم که شد

الانم استرس و ناراحتی خوب نیست 

عروس خاله ام چندسال اقدام بود نمیشد یه روز گفت چرا خدا نگام نمیکنه گفتم تو والا امون نمیدی از بس استرس داری و هر روز به بچه فکر می‌کنی خودتو بیخیال بگیری،باور نمیکنی رفتن مسافرت ماه بعد باردار بود و دوماه دیگه زایمان می‌کنه 

توکل کن به خدا 

واست آیه الکرسی خوندم ان شاءالله به زودی دامنت سبز بشه 💖⁦🤲🏻⁩🌺

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
ببین منم همینطوری حس کردم روز تخمگ گذاریه اقدام کردم ولی باورم نمیشد چون اصن دورم منظم نیست و هیچ تح ...

ای جاااانم عزیزم 😍😍😍😍😁😁😁😁😁😁😁

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍