2777
2789
عنوان

بیاین کمک واسه خبر بارداری😍

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 57 پست
بزا اینم بگم بیشتر ذوق کنی الان ۲۰ سالمه ۱۶ سالگی اشنا شدیم با کلی مخالفتو دردسر و دعوا ازدواج کرد ...

الهیییییییییی 🥺

انشاالله همیشه خوشبخت باشین 

راستش ما یه جورایی کات کردیم بیشتر بخاطر شرایط مالیش هس، ولی هنوزم دوستش دارم کاش برگرده 🥺💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییییییییی 🥺 انشاالله همیشه خوشبخت باشین  راستش ما یه جورایی کات کردیم بیشتر بخاطر شرایط ...

اگ عشق واقعی و مال تو باشه برمیگرده ...ب خواست خدا اعتماد کن منم قبل شوهرم گول عشق زیاد خوردم و حسرت اینکه چرا رفت ولی وقتی با شوهرم اشنا شدم فهمیدم عشق واقعی یعنی چی به دردودیوار خوردیم هردومون ک نکنه ازدست هم بریم...بهترین ادم تو بهترین زمان میاد به برنامه خدا اعتماد کن عزیزم

اگ عشق واقعی و مال تو باشه برمیگرده ...ب خواست خدا اعتماد کن منم قبل شوهرم گول عشق زیاد خوردم و حسرت ...

انشاالله برگرده 🥺💔 مگه من از خدا چی میخام، کاش اونو بهم بده 

اره میرم‌ این ماه و دکترمم میخام‌عوض کنم دیگه

سلام خوبی عزیزم میگم من دوتا موردی ک بهم کمک کردو یادم رفت بهت بگم یکی ک خیلی مهمه اینه ک خودتم ارضا شی و به ارگاسم کامل برسی یکی دیگم اینکه پوزیشنتونو جوری انتخاب کنی ک کاملا دخول انجام بشه و بعد هم سریع نری دسشویی چند لحظه صبر کنی ی پشتی هم زیرت باشه کمرت بالاتر باشه بهتره

من مامان بزرگم اینارو گفته بود فک کنم واقعا تاثیر داشت