2777
2789
عنوان

بیاین کمک واسه خبر بارداری😍

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میشد خدا عیدی منم اینجوری میداد😔😔خدایا تورو ب حق علی اصغر ب حق رقیه منم از انتظار و دعا درمون خ ...

عزیزدلم😔ایشالا قسمت شماهم بشه....منم اصن انتظار نداشتم به قدری افسرده بودم ک سیگار میکشیدم باورش برام خیلی سخته خدا وسط این همه تنهایی و فکر به خودکشی مسئولیتی به این بزرگی رو شونم بزاره...ایشالا قسمتت بشه و بیای خبرشو بگی و کلی ذوق کنم واشت

مبارکهههههههه چرا کلی ذوق کردم؟ 🤦‍♀️😂 کاش منم با عشقم ازدواج کنم بعدش بیام همچین تاپیکی بزنم ذ ...

بزا اینم بگم بیشتر ذوق کنی

الان ۲۰ سالمه

۱۶ سالگی اشنا شدیم با کلی مخالفتو دردسر و دعوا ازدواج کردیم

۱۷ عقد

۱۸ عروسی اونم ۲۱ سالش بود

۳ ساله جلوگیری میکردیم یهو وسط رابطه رو شوخی جلوگیری نکردیم اینبار

الان ی مامان ۲۰ ساله شدم ک دارم از ذوق خفه میشم اونم یه بابای ۲۳ ساله ک زیر فشار اقتصادی داره بهش سخت میگدره

اخه شوهرم اول ن کار داشت ن تحصیلاتی ن هیچ سرمایه ای

ولی از الان یه رنگ دیگه ای پیدا میکنه دنیامون

مث اون روزای اول پر عشق میشه

خواستم بگم اگه مرد خوبیه پاش بمون

خیلی سخت میگذره

اونقدر ک گاهی دلت میخاد خودتو بکشی

ولی خدا هست

و با همچین لحظه هایی جوری بغلت میکنه ک خستگیت در میره!!

واییییی راست میگیا 😭😭😭کاش شهریوری میشد مث خودم ابان دوست نداااارم

پسر منم آبان ماه به دنیا اومد 

ان شاءالله بسلامتی دوران بارداری رو بگذرونی و زایمان راحتی داشته باشی 

مهم اینه سلامت باشه کدوم ماه چه تفاوتی داره آخه 🥰😀

برا سورپرایز هم شوهرم که از جیغ و گریه من نزدیک بود پس بیوفته خوابم بود دیگه بدتر تا چند ساعت هنگ بود 😁

ولی واسه مامانم یه لباس نوزاد کادو گرفتم بهش دادم اونم کلی گریه کرد مسخره😂😂😂آخه من ۶سال بود ازدواج کرده بودم میگفتم بچه نمیخوام فعلا یهو همه رو سورپرایز کردم 😄

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو