خیانت بدترین کاریه که ادم می تونه درحق یکی بکنه حالاکه خیانت کرده ومن بخشیدمش ،فراموش کردنش خیلی سخته به روش نمی یارم ولی عذابم تموم نمی شه همش می گم چرا ؟چرا من چی کم گذاشتم براش ؟چطور توست ؟ چه کارایی براش کرده که برای من نکرده ؟چه حرفایی بهش زده که به من نزده ؟به اون چجوری محبت می کرد وقتایی که من از غصه دق می کردم😭
🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول همین رومی گم بعد کااون میاد خونه وقتی می بینمش هرحرفی که می زنه هرکاری که می کنه خیانتش میاد جلوی چشمم امروز رفتم دیدم پروفایلش نوشه اهای تویی که ازوفا حرف می زنی به گدش
خب عزیزم توام حق داری ۳ تا بچه داری،پس خودتو مشغول کن به خودت برس تا میتونی ازش پول بگیر مثلا موهاتو ...
یعنی می شه؟ من زیبایی خودمو دارم همیشه هم به خودم می رسم رفته ۶۰ ملیون داده برام طلا گرفته نصف شبا پامی شه بغلم می کنه تاصب مراقبه ازکنارش نرم اما من دلم راضی نیست