2777
2789
عنوان

چرااین عذاب تموم نمی شه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 24 پست
اره عزیزم میشه تو باید تا جایی ک میتونی غرق رشد و پیشرفت خودت باشی نمیدونم چرا خیلی دلم صاف بود باه ...

مرسی ازراهنماییت من همیشه سرزنده وشادم بابچه هام توی لحظه زندگی می کنیم اما همسرم رو واقعا خیلی دوسش داشتم الان دلم شکسته خیلی جای خالیش عمق وجودم روخالی می کنه جاش توی قلب خیلی بزرگتراز چیزی بود که فکر می کرد🥺

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
مرسی ازراهنماییت من همیشه سرزنده وشادم بابچه هام توی لحظه زندگی می کنیم اما همسرم رو واقعا خیلی دوسش ...

متوجهم عزیزم ولی اینو یادت نره ک تو کاملا بیگناهی و اون بچه ها

پس سعی کن اونقدر پیشرفت کنی ک کم کم این درد برات کمرنگ‌بشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم میشه تو باید تا جایی ک میتونی غرق رشد و پیشرفت خودت باشی نمیدونم چرا خیلی دلم صاف بود باه ...

من توی زندگیم فقط اون رو کم دارم همین

من توی زندگیم فقط اون رو کم دارم همین

میدونم و این کمبود فقط با پیشرفتت از بین میره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
متوجهم عزیزم ولی اینو یادت نره ک تو کاملا بیگناهی و اون بچه ها پس سعی کن اونقدر پیشرفت کنی ک کم کم ...

همین بی گناه بودنمون عذابایی که برای زندگیم کشیدم یه لحظه وقتی توی اوج بودم فروریخت فکر می کردم حال دل هممون خوبه دریه لحظه نابود شد

میدونم و این کمبود فقط با پیشرفتت از بین میره

شاید ،خیلی هم به فکرشم قبل این خیانت هم دنبال راههای پیشرفت بودم ولی هیچ چیز دردم رو اروم نمی کنه 

همین بی گناه بودنمون عذابایی که برای زندگیم کشیدم یه لحظه وقتی توی اوج بودم فروریخت فکر می کردم حال ...

هنوزم دیر نیست وقتی بچه هات از آب و گل دربیان و موفقیت هاشونو ببینی بهت قول میدم ته دلت چنان خوشبختی احساس کنی ک هیچوقت تجربه اش نکردی

این دوران هم میگذره روزای خوبتم میاد

شاید ،خیلی هم به فکرشم قبل این خیانت هم دنبال راههای پیشرفت بودم ولی هیچ چیز دردم رو اروم نمی کنه&nb ...

الان اینجوری فکر میکنی طبیعیه

بذار یکم‌بگذره شروع کن

هنوزم دیر نیست وقتی بچه هات از آب و گل دربیان و موفقیت هاشونو ببینی بهت قول میدم ته دلت چنان خوشبختی ...

اره ولی من چی جوونیم چی عشقم چی دلم می خواد یه دل سیر گریه کنم ولی عذابم کم نمی شه

اره ولی من چی جوونیم چی عشقم چی دلم می خواد یه دل سیر گریه کنم ولی عذابم کم نمی شه

هنوزم جوونی

فقط بایددکنار بیای و برای خودت کمرنگش کنی

به خودت زمان بده