2777
2789

دوستان یه مورد پسر دو ساله هست که بچه بدسرپرست هست و نامه از دادگاه دارن که بذارنش بهزیستی. حالا ما میخایم به فرزندخوندگی بپذیریمش. دیشب همسرم به مادربزرگش تماس گرفت گفت باید توی محضر تعهد بدین که روزی روزگاری کسی سمت بچه نیاد و بچه رو که بزرگ کردم هیچکس حق نداره مدعی شه ، مادرش دلش بسوزه یاد بچش بیفته پدرش پیر شه یاد بچش بیفته... گفت این مساله رو تعیین تکلیف کنین تماس بگیرین تا کارای قانونیش و انجام بدم. به نظرتون کار درستیه؟ چه کارهایی انجام بدیم که محکم کاری باشه. حالا منتظریم که مادربزرگ تماس بگیره

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چقد شما خوبید خدا بهتون سلامتی و جیب پر از پول بده همین کاری ک دارین میکنید عالیه همه چیو قانونی کنید ک بعدا نیان سراغ بچه ❤️😘

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

اینکه داداشم مامانش ولش کرده من نزاشتم جای دیگ بره پیش خودم بزرگش کردم حساب میشه؟ 

حتما بگید اگر مادر پشیمون شد برگشت بچه برا شماست. حضانت کامل بگیرید

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
نباید طرف بدونه بچه رو کی ب سرپرستی گرفته،اینجوری بهتره

اخه من توی دادگاه دیدمش دیروز که نامه کرفتن بچه رو ببرن بهزیستی گفتم نبر 

عزیزم چقد شما خوبید خدا بهتون سلامتی و جیب پر از پول بده همین کاری ک دارین میکنید عالیه همه چیو قانو ...

ممنونم عزیزم. قانونی که انجام میدیم ولی همسرم نگرانه که فردا بچه بزرگ شد مادرش فیلش یاد هندوستان نکنه چون مادربزرگش دیروز گفت مادر و‌پدر بچه و میخاستن بذارن سر کوچه