2777
2789
عنوان

محض رضای خدا بیاین

1496 بازدید | 28 پست

دخترم پنج روزه اسهالع پنج روزه لب به غذا نزده توروخدا بگید چکارش کنم دکتر هم بردمش تب هم دو روزه داره ولی الان تبش بهتره ولی اسهال‌و داره بی حال میشه امروز اسهال کرد گلاب به روتون چشماش میرفت انقد ترسیدم جیغ زدم 

آب سیب بهش زیاد میدم آب هویج میگن خوبه اونم بهش میدم آب هم زیاد میخورع اما اصلا غذا نمیخوره چکارش کنم دوباره ببرمش دکتر دیروز بردمش بخدا نمیدونم چکار کنم بی تجربه‌ام بچه اولمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو عطاری بگو مور تلخ میخوام، ما ب سنتی بهش مور پرزو هم میگیم

یکمی بریز تو لیوان ابجوشم بریز بزار ربع ساعت دم بکشه، چندتا قاشق بده بهش، برا اسهال خیلی خوبه.... 

موز و ماست هم عالیه

چند وقتشه؟ پودر او آر اس قاطی آب کن دائم بهش بده یه پودری هم هس اسمش یادم نیس باید بریزی رو غذا اونم خوبه از داروخونه بگیر

کته سفید با ماست

نعناع دم کن بده بهش یا ماست نعناع

کشک پاستوریزه

اصلا غذای چرب و سرخ کردنی نده