2777
2789
عنوان

پشمام دوستم گرایش ب ی چیزی دارهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 43 پست
اسی دوست صمیمی منم یهو اعتراف کرد این شکلیه و حتی زیر نظر روانشناسه  و حتی برا این مشکلش دارو م ...

برای هم ج ن س گ ر ا یی دارو میخورد؟! کات کردی؟

هزاران بار تعلیق شده انقدر تعلیق شدم که حتی اسم اکانت های اولمو یادم نیست شاهد حماسه های اقدس الویه-غلام نصاب-جیش چرخشی-دلوینت و دنیا همسرم-گلبهار-سمیرای دست دراز -اشپزی با پلوپز تو جنگل _اونی که گریه میکرد فلانی تو تاپیک من پیام نزاره و.....نی نی یار گرامی قبل تعلیق تذکر بده حداقل
برای هم ج ن س گ ر ا یی دارو میخورد؟! کات کردی؟

من بش میگفتم شوخی نکن سرکارم گذاشتی  گفت بخدا جدی میگم بعد گفت یادته رفتم داروخونه برا همین مشکل دارو گرفتم من دیگ نپرسیدم داروها برا چیه 😑 من تا حالا رفتاری ازش ندیده بودم ک شک کنم کاملا عادی بود همیشع . ولی یهو فهمیدم عاشق یع دخترع س حتی بخاطر دختره گریه میکرد دخترع چند سال باهاش دوس بوده از زمان مدرسه بعد ک ماجرا رو فهمیده بلاکش کرده جوابشو نمیدع اینم انقد گریه میکرد بخاطرش اصن پشمام ریختتت تو این حالت دیدمش . بش گفتم بیا برو با یه پسری تو رابطع اونو فراموش کن چند روز با یه پسری تو رابطه بود کات کرد گف با پسرا نمیسازم . من هنوز باهاش رفیقم مثل قبلیم باهم . نمیدونم چیکار کنم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بش میگفتم شوخی نکن سرکارم گذاشتی  گفت بخدا جدی میگم بعد گفت یادته رفتم داروخونه برا همین مشک ...

خوبه که کات نکردی 

دلم براش میسوخت اگر ولش میکردی بی ازارن این جماعت

هزاران بار تعلیق شده انقدر تعلیق شدم که حتی اسم اکانت های اولمو یادم نیست شاهد حماسه های اقدس الویه-غلام نصاب-جیش چرخشی-دلوینت و دنیا همسرم-گلبهار-سمیرای دست دراز -اشپزی با پلوپز تو جنگل _اونی که گریه میکرد فلانی تو تاپیک من پیام نزاره و.....نی نی یار گرامی قبل تعلیق تذکر بده حداقل
خوبه که کات نکردی  دلم براش میسوخت اگر ولش میکردی بی ازارن این جماعت

اره یه روز فقط دوساعت درد دل کرد حرفاشو زد . منم دیگ ب روش نیاوردم و اصلا این ماجرارو دیگ راجبش حرف نزدم رفتارمم مث قبل باهاش وقتی ولی دلم براش سوخت خیلی اذیت شده 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

من بش میگفتم شوخی نکن سرکارم گذاشتی  گفت بخدا جدی میگم بعد گفت یادته رفتم داروخونه برا همین مشک ...

بابا دوران ما هم پر بود ازین روابط احساساتی بین دخترها 

ولی اون زمان به گوش هیچ کدوم از ما هم جنس .... و این خزعبلات خونده نشده بود 

که در غیر این صورت یک سوم بچه های مدرسه دچارش می شدند 

اون دوران ها سپری شد 

و همه شون زندگی مشترک دارند و مادر 

و متعجب از احساسات دوران نوجوانی

بابا دوران ما هم پر بود ازین روابط احساساتی بین دخترها  ولی اون زمان به گوش هیچ کدوم از ما هم ...

اخه یه عده شون همون گرایش دوران نوجوانی توشون میمونه

من واقعا فکر درگیرش میشه خب این گرایشه واقعیه واقعی نیست چ خبره خب؟

بعضی ها بعد یه مدت این فاز از سرشون می افته یه عده تا دم مرگ این گرایشو دارن 

بابا دوران ما هم پر بود ازین روابط احساساتی بین دخترها  ولی اون زمان به گوش هیچ کدوم از ما هم ...

منم خیلی این چیزا رو گفتمش . حتی گفتم خودمم این شکلی بودم . ولی الان ۲۱ سالشع باورت میشه انقد گریه کرد التماس من کرد ک من باهاش برم خونه اون دخترو پیدا کنه از سوپر مارکت های محل دختره پیدا کردیم 😐😂 و وقتی رفتیم مادر دختره امد دم در این برا مادره گریه میکرد میگف بزا دخترتو ببینم دخترش نبود و شهر دیگ دانشجوعع . مامانه هم جریان اینو از دخترش شنیده بود ولی اولین بار بود میدیدش مامانه هم میگف برو بچسب ب زندگیت  .بعد گف از دخترم چی میخای اینم گف بخدا هیچی نمیخوام فقط دوستم باشه مثل بقیه دوستام . مامانه هم گف عید ک امد یواشکی بهت خبر میدم بیا ببینش ولی معلوم بود دلشون نمیخاس من انقد نصیحتش کردم ک بی خیالشو .  اخه برا همه خیلی مغرورع رفتار اون روزشو دیدم پشمام ریخت 

اخه یه عده شون همون گرایش دوران نوجوانی توشون میمونه من واقعا فکر درگیرش میشه خب این گرایشه واقعیه ...

هر چی هس خیلی سخته 😑که مثلا دختر باشی ولی افکارت کلا یه چی دیگ باشه 

منم خیلی این چیزا رو گفتمش . حتی گفتم خودمم این شکلی بودم . ولی الان ۲۱ سالشع باورت میشه انقد گریه ک ...

ای جان بیچاره عاشق شده اونم عاشق اونی که هم گرایشش نیست عذابه ها 

حقیقتا عذابه هنوز درگیرشه؟

ای جان بیچاره عاشق شده اونم عاشق اونی که هم گرایشش نیست عذابه ها  حقیقتا عذابه هنوز درگیرشه؟

خیلی درگیره هنوز . مثلا زمان مدرسشو تعریف میکنه تو راهنمایی با اون دخترع همکلاسی بودن . بعد دبیرستان خواسته بره از بچها فهمیده اون دختره میخاد بره شاهد این بیچاره رفته یه جز قران حفظ کرده که شاهد ثبت نامش کنن وقتی رفته ثبت نام کنه رشته مورد علاقش تجربی بوده اما گفتن پرشده و این برا اینکه با اون دختر تو یه مدرسه باشع مجبوری رفته رشته ریاضی اما وقتی رفته مدرسه روز اول دیده اون دختره تو اون مدرسه نیست امده خونه انقد گریع می‌کرده مامانش میگفته چی شده این هم نمیتونسته بگه . اون دختره خیلی نامرده خیلی اینو اذیت کرده مدام باهاش قهربوده در حالی ک این بیچاره کاریش نداشته که فقط میخواسته دوستش باشه 

اخه یه عده شون همون گرایش دوران نوجوانی توشون میمونه من واقعا فکر درگیرش میشه خب این گرایشه واقعیه ...

چوون خودشون رو توی همون موقعیت قرار میدند 

چون برای خودشون تکرار می کنند 

تکرار می کنند که خلاف این نیست 

و خودشون را با فضایی مجازی که ور از این چیزهاست غوطه ور می کنند

ما خیلی تاثیر پذیریم