2777
2789
عنوان

پشمام دوستم گرایش ب ی چیزی دارهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 43 پست
منم ی دوستی داشتم  بعد از چندین ماه متوجه شدم گرایشای عجیب داره

😕💔من برگام ریخته ازینا دورم ندیدم اخه نمیدونم فاصله بگیرم‌نگیرم

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂🤣خب کلمه اصلیشو نمیتوستم رک بگم

نترس حالا که چیز نداره بعدم شما که پسر نیستی اگه پسر بودی اهمت میکرد 😁

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

😐🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

اسی دوست صمیمی منم یهو اعتراف کرد این شکلیه و حتی زیر نظر روانشناسه  و حتی برا این مشکلش دارو میخوره منم برگام ریخت گفت ترسیدم رابطمون بهم بخوره زودتر نگفتم بت . همیشه برام سوال بود چرا هیچوقت لاک نمیزنه موهاش پسرونس و ارایش ندارع اما فک میکردم دوس ندارع 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

۱۸ سالتونه؟

مغز تو دوران بلوغ به طرز عجیبی کارکردش مختل میشه بگو حالا تحمل کن تا بگذره

من تو دوران بلوغ عاشق پیرمرد همسایه شده بودم هر وقت میومد خونمون در اتاقمو باز میذاشتم و با صدایی که شبیه مرغابی بود شروع میکردم به خوندن 😐🤲

مامانم میومد یه دور از روم رد میشد بیهوش میشدم دوباره میرفت پیش مهمونا 😑

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑