2777
2789
عنوان

درمور پ..یروزز

480 بازدید | 49 پست

آقا من واقعا ناراحت شدم از کشته شدنش و خیلی تاسف خوردم البته برا همه حیوانات ولیییییی خواستم ببینم چرا الکی یه سریا فاز روشنفکر برداشتن و بخاطر یوز پلنگ با همجنس خودشون دعوا میکنن و بی احترامی میکنن که چیی...خوب مردم واقعا تو فشارن و اینقد زندگی سخت شده نمیخوان برای یه یوز پلنگ حالا هرچی اونقد تاپیک زده شه ولی برای این وضعیت نه خواستم دلیل این همهتاسف رو یکی کامللل بدون بی احترامی برام توضیح بده 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب یه موجود در حال انقراض که خیلی براش زحمت کشیده بودن مرد،،، یعنی همه چی دود شد رفت هوا

خب حالا که رفت خوب شاید کسی اینقد مشکلات داره و بیپولی کشیده ک اصلا براش مهم نیست سزاوار توهینه واقعا؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
چون کسایی ک فک میکنم یه اتفاق ک مهم نیست احتمالا گاون تو طویلشون ک سر از هیچی در نمیارم  مودبا ...

ببین اولش گفتم بی احترامی ممنوع خوب شما توضیح بده یوزپلنک مرده چه آسیب احتمالی ممکنه به ما بزنه که بدونیمممم ...جدا از اینکه یه حیوان بوده و روزی هزاااارتا حیوون میمیرن ....و همچنین هزارتا آدم ب طور خیلییییی بیگناه که صد البته حیوان با انسان مقایسه نمیشه

خب حالا که رفت خوب شاید کسی اینقد مشکلات داره و بیپولی کشیده ک اصلا براش مهم نیست سزاوار توهینه واقع ...

نه خب سزاوار توهین نیست ولی خب مجبور نیست بیاد تو تاپیک نظر بده یا کامنت نامربوط بزاره،،،، وقتی میاد نظر نامربوط میزاره باید منتظر توهین یا هر چیز دیگه ای باشه

اگه بخوام برات توضیح بدم باید صدها خط واست بنویسم انقدر سطحی فکر نکنین

خب شما خلاصش کنین ...جالبه همه اونایی ک ادعا میکنن که وااااای ینی نمیدونی چقد سطحی نگری و جلپ بینیت و فقط میبینیییی اصلا نمیدونن خودشونم الکی جو گیرن خوب شما توضیح بده اگع کسی اشتباها سطحی نگره از چاه دربیاد

چون که اختیار اینکه برای چی تاپیک بزنیم رو داریم و میتونن تو تاپیک وقتی میبینن مخالف عقیدشونه نیان

و اینکه وقتی ما برای یروز ناراحتیم یعنی برای ایران و ایرانی ناراحتیم

میدونی الان تو سطح بین الملل اخبارش بره میگن عرضه نگهداری از یک توله کمیاب و رو به اتقراض رو ندارن

پیروز نمونه بارز یک سو مدیریت تو جامعه ای هست که این سو مدیریت رو زندگی هممون تاثیر گذاشته

پیروز ی جوری نماد ما مردم معمولی بود بهش دل خوش کرده بودیم نماد ایرانمون بود امیدمون بود نابود شد درست مث ما مردم 😞جدا از این انقراضشه که خیلی ناراحت کننده س ریپلای نزنین حوصله بحث ندارم تعلیقم شم مهم نیست والسلام🙏

ببین اولش گفتم بی احترامی ممنوع خوب شما توضیح بده یوزپلنک مرده چه آسیب احتمالی ممکنه به ما بزنه که ب ...

این یک حیوان در حال انقراض بود همه کشورها برای این حیوانات کلی هزینه میکنن ک سالم بمونن و زیاد شن اما اینجا گفتن بودجه نگه داریش ندارن بعدم کشتنش 

فک کن آخرین آدم کره زمین بمیره دردناک نیست؟