2777
2789
عنوان

چیه هی پیروز پیروز

256 بازدید | 14 پست

ب شوهرم میگم وای پیروز مرد🥺

میگه ب تخ…مم🫤

منم گفتم کاش اون میمرد جاش😏یکی رو گفتم ک قشنگ لال شد

والا ی ملت ناراحت شد با مرگ ی یوز😞

ی ملت خوشحال شه الهی🥹

از شوهرت بیشعور ترم اینجا هست

مثل کسی که رفته فقط بخاطر بحثش سر پیروز به یه خانوم طعنه مریضی بچشو زده

یا اونکه اومد بمن گفت با شوهرت دعوا کردی سر مملکت خالی میگنی

اینا ادعا دین داریم دارن بی شرفا

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شوهرت بیشعور ترم اینجا هست مثل کسی که رفته فقط بخاطر بحثش سر پیروز به یه خانوم طعنه مریضی بچشو ز ...

تو تاپیکتون بودم و چقدر تاسف خوردم به حال خودمون 

و واقعا بارها شده پشیمونم از بودن تو این سایت ولی نمیدونم چرا نمیرم

از شوهرت بیشعور ترم اینجا هست مثل کسی که رفته فقط بخاطر بحثش سر پیروز به یه خانوم طعنه مریضی بچشو ز ...

بهش میگفتی عزیزم بین زنو شوهر اختلاف و دعوا پیش میاد 

ما هم از این قائده مستثنی نیستیم یه دعوای مختصر کردیم نه که ماه تا ماه باهم قهر کنیم

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
تو تاپیکتون بودم و چقدر تاسف خوردم به حال خودمون  و واقعا بارها شده پشیمونم از بودن تو این سای ...

اون تاپیکم نی نی یار بست

یکی دیگ تاپیک زد که پس چرا برا باخت تیم ملی ناراحت نشدین

منم گفتم گوزو به شقیقه ربط نده خب اونا بی شرف بودن 

زنیکه احمق اومده تو تک تک تاپیکا منو گشته یدونه دعوا با شوهرم پیدا کرده برگشته میگه مشکلتو سر مملکت خالی نکن

یه خانومم میگفت اومدن تاپیک مریضی بچم طعنه زدن

ینی اینا از حیوونم کمترن

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

یه نفر به من گفت چرا گوشت میخوری پس واسه اون حیوونا هم دل بسوزون

جالبه که بدون اینکه ادم رو بشناسن حرف میزنن، گفتم تو از کجا میدونی من گوشت میخورم

من که همین روزاست کاربریم بترکه 

بعصیابیشعورن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖