2777
2789

تاپیک قبلیمو بخونید می‌فهمید 

آنقدر بدم میاد ازاینایی که از سادگی و صداقت بچگیامون سواستفاده می کردنو حرف می کشیدن ازمون!الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری ای رو لو دادم  !!!(کاربری سوم) 😁

خانم ......شوهر من با شما چند بار رفته پیش مشتری با اینکه میدونست من بدم میاد ولی بازم کارشو ادامه داد

بعد شما لقمه درست میکنید میدید به شوهرم  با همه همکاراتون همینجوری هستید ! 

به شما زنگ میزنه نیم ساعت خوش وبش میکنه هیچکدومم حرف کاری نبود !

بعد شما میگیدمثل حرفای خواهر برادریه

آنقدر بدم میاد ازاینایی که از سادگی و صداقت بچگیامون سواستفاده می کردنو حرف می کشیدن ازمون!الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری ای رو لو دادم  !!!(کاربری سوم) 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب شخصه هرکس حواله ام بده تاپیک قبلش نمیرم این ی جور توهینه،مثل ادم همینجا حرفتو بزن یعنی چی تاپیک ...

حالم بده خب یدیقه بخون انقد گریه کردم چشام میسوزه نمیتونم تایپ کنم 😭

خانم ......شوهر من با شما چند بار رفته پیش مشتری با اینکه میدونست من بدم میاد ولی بازم کارشو ادامه د ...

اینجوری خودتو کوچیک میکنی ک 

اول دم شوهرتو کوتاه کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اینجوری خودتو کوچیک میکنی ک  اول دم شوهرتو کوتاه کن

یعنی چیزی نگم 

حرفا تو دلم مونده دارم میترکم

نده اینطوری خودتو کوچیک میکنی 

چیکار کنم پس آخه یه راه حل بگید توروخدا آروم بشم

با شوهرت اتمام حجت کن... بگو تو بخوای به این رویه ادامه بدی منم میرم برای خودم دوست پسر می گیرم تا انتقامم رو از تو بگیرم ... اگر تو آدم بشی فعلا می بخشمت ولی منتظر کوچکترین خطات هستم .

به اون زنیکه هم نمی خواد پیام بدی گستاخ تر میشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
با شوهرت صحبت کن 

صبح شوهرم اومد خونه ۷ رفت ۹ اومد منم ضبط مکالمه رو گوش دادم زود 

دیدم زنه زنگ زده مظلوم نمایی قشنگ داشت گریه میکرد میگف مگه حرف دیکه ای بین ما بود 

بعد شوهرم گفت مشکلی نداره حالا بیا سر کار 

هرچقدرم یه زن خراب باشه، مشکل از شوهرت که ک داره باهاش لاس میزنه، هیچ ربطی ب زن نداره، اون زن نباشه ی زن دیگ پیدا میشه 

یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه 
چیکار کنم پس آخه یه راه حل بگید توروخدا آروم بشم

از این بلاها خيلي سرم اومده،، درکت میکنم عزیزم،، منم همیشه زود میرفتم پیام میدادم به طرف مقابلم ولی بیشتر خودمو کوچیک می‌کردم،، اصل کاری همسرته