آنقدر بدم میاد ازاینایی که از سادگی و صداقت بچگیامون سواستفاده می کردنو حرف می کشیدن ازمون!الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری ای رو لو دادم !!!(کاربری سوم) 😁
با شوهرت اتمام حجت کن... بگو تو بخوای به این رویه ادامه بدی منم میرم برای خودم دوست پسر می گیرم تا ا ...
ولی بهش پیام دادم ترسیده بود به شوهرم میگف نکنه بیاد اینجا آبرومو ببره
من نمیام سرکار شوهرم گفت نه بیا مشکلی نیس
آنقدر بدم میاد ازاینایی که از سادگی و صداقت بچگیامون سواستفاده می کردنو حرف می کشیدن ازمون!الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری ای رو لو دادم !!!(کاربری سوم) 😁
عزیزم حتی اگه درست باشه هم شوهرتو خورد نکن یه درصد احتمال بده اشتباه کنی بعدم اول شوهر خودتو درست کن بعد به بقیه گیر بده اما اگه شوهرت کارش دایمیه میتونه انتقالی بگیره برین یه جای دور
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم حتی اگه درست باشه هم شوهرتو خورد نکن یه درصد احتمال بده اشتباه کنی بعدم اول شوهر خودتو درست کن ...
کار برای خود شوهرم یعنی اون کارمندشه
نمیدونی چقد میگم این زنرو بنداز بیرون انگار نه انگار
یه دقیقه اروم باش نفس عمیق بکش هیچ چیزو هیچ کس از خودت مهمتر نیست داری خودتو واسه کیا داغون میکنی.محکم باش یه تصمیم درست بگیر با گریه هیچی درست نمیشه یا اینکه بی خیال شو انگار هیچی ندیدی و نشنیدی یا درست برخورد کن که حساب دست شوهرت بیاد.اگه بیخیال میشی که گریه هم نباید بکنی سر زندگیت میمونی و ادامه میدی واگر خاستی ادبش کنی باید زنگ بزنی به خانومه بدون گلایه بدون ناراحتی با صدای بلند بگو تو محل کارت برات ابرو نمیزارم نه برای تو نه برای شوهر اماده باش میام سراغت... واما شوهرت زنگش بزن بگو منم اول به خانوادت میگم که بشناسنت ودارم وسایلمو جمع میکنم میر م بدووون گرریه حساب دستش میاد
دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
یه دقیقه اروم باش نفس عمیق بکش هیچ چیزو هیچ کس از خودت مهمتر نیست داری خودتو واسه کیا داغون میکنی.مح ...
به زنه گفتم یعنی نصفه شب پیام دادم دیدم صبح خونده
بعد شوهرم که اومد خونه دیدم بهش زنگ زده
گوش دادم زنه ترسیده بود میگف نکنه بیاد سرکار آبرومو ببره از اینجور چیزا