2777
2789

یه خواستگار پیداشده۳۴سالش خونه وماشین هم داره ظاهرمعمولی دیداراول فقط قیمت ماشین وخونش میگفت ن ک بخواد کلاس بذاره هاازروسادگیش بود انگار

مامانم راضیه میگه چون امکانات زندگی رو داره واینکه دفترچه بیمه داره

من باشغلش نمیتونم کناربیام ن ک بگم کاربدیه ن انگارروحیه من نیس همسرم شغلش این باشه چه کنم۰😔😔😔

شغلش فضاسبزشهرداری هموناک گل میکارن نمیگم شغل بدیه ن ولی باروحیم جور نیس

خسته شدم ازاصرار مامانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عاشقش شی شغلش برات بی اهمیت میشه

با مشاور صحبت کنی بهتره

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
من باشغلش نمیتونم کناربیام ن ک بگم کاربدیه ن انگارروحیه من نیس همسرم شغلش این باشه چه کنم۰😔😔😔 ...

کآرمند شهرداریه پسر همسایه ماهم همینه انقدر وضعش خوبه 

میتونه واحدشو عوض کنه ؟

ولی بدم نیست هرکی ازت پرسید بگو کارمند شهرداریه نگو کدوم قسمت خیلی گیر دادن بگو اداری بایگانی 

یه مدت باهاش رفت و آمد کن ببین اخلاق و رفتارش چطوره درآمدش خسیس و ولخرج بودنش شاید به دلت نشست 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
کآرمند شهرداریه پسر همسایه ماهم همینه انقدر وضعش خوبه  میتونه واحدشو عوض کنه ؟ ولی بدم نیست ه ...

نبابا دروغ ادم درمیاد بد میشه یهو طرفو حین گلکاری میبیننش تو خیابون😂

ولی شغلش بدم نیستا.

نبابا دروغ ادم درمیاد بد میشه یهو طرفو حین گلکاری میبیننش تو خیابون😂 ولی شغلش بدم نیستا.

منم بدم نیومد منم تو مجردی خیلی برام مهم بود ولی الان که متاهلم میبینم فقط درآمد برام مهمه و اخلاقش 

شغلش هم واقعا بد نیست 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید