2777
2789

بگووو

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازچی بگم برات انتظار داری چه چیزی از جیب من درآد😐

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه ها من از یکی از پسرای دانسگاه خوشم میاد 

چیکار کنم دوست سم باهاش 

میخوام برگرده بگه منم خوشم میاد ازت 

من بهش گفتم ولی اون نمیخواد با من دوست باشه 💔💔

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍

درد و دل من اینه که باردارم ماه هشتم . با بچه کوچک. و دیسک کمر. و یه خونه ای که دوساله خونه تکونی نشده و احتمالا بعد زایمان یا اواخر بهار بخوابم بلند بشیم. 

خونه ای که گند رو گند. و بچه ها و شوهرم خیییییلی ساخته هستن و مدام باید کار کنم و بشورم و جارو بکشم و الان توان ندارم از کمر درد ماله میکنم گریه میکنم و به شوهر بی خیااال که اصلا براش مهم نیست چون هم تنبل هم فشار اقتصادی روشه. و من تک و تنها به بدختب کار میکنم هر روز. و نمی‌رسم خونه رو تنها مرتب کنم . و تو یه جوونی احساس پیری میکنم 

از دیابت دختر کوچکم از اینکه خواهرم گفت بخاطر گناهاته 

از اینکه همیشه امیدوار بودم میگفتم درسته فعلا درمان نداره ولی بودن کسایی که خوب شدن یا اینکه درمانش خیلی موفقیت امیز بوده گفت ن بخاطر گناهاته و اصن و ابدا این بیماری درمان نداره و نمیاد درمانش 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵