سلام ازتون راهنمایی میخوام شاید یکم طولانی شه ممنون که میخونید...
من ۵سال پیش دندونامو کامپوزیت کردم اونم پولشو مامانم داد گفت کادوی تولدت اصلانم دندون خرابی،چیزی نداشتم بخوام هزینه دندونپزشکی بدم.شوهرم ولی هرسال سه چهارتا دندون داره درست میکنه
هفته پیش دنبال کلینیکی بود که بیمه شو قبول کنه وقتی پیدا کرد گفتم اطفالم ببینه که دندون دخترمو یه لک پوسیدگی دیدم درست کنه گفت باشه. پریشب وقتمون بود رفتیم عکس دندون نوشت دکتره و سری شوهرم سواستفاده که دکتر واسه منم یکی بنویس..
رفتیم طبقه بالا انداخت به دکتره گفت نزدیک ترین وقت و بذار که دوتا بذار تایم واسه منم هرچی خراب دارم انجام بدم.دکتره گفت ۳تام ایمپلنت باید انجام بدی میشه واحدی ۱۲میلیون گفت باشه اره میخوام😑...
حالا من قبلش از دکتره پرسیدم کامپوزیت و ترمیم میکنی یه لبه نازکش پریده گفت اره دندونات پالیشم میخواد(به اضافه اینکه سالی یه بار باید پالیش بشه من تاحالا نکردم)گفتم چقد میشه گفت حدودا ۹۰۰هزار تومن.
بعد اوردمش کنار میگم راستی پرسیدم دندونمو گفت اینجوری انقد بگو واسه منم بذاره وقت انجام بدم نچ کرد و گفت نه نمیخواد لازم نیس منم خیلییی لجم گرفت گفتم نچ و زهرر مار🫥 چپ چپ نگام کرد و بعد منشیه اومد گفت واسه شمام وقت پالیش بذارم گفتم نه مرسی،من انجام نمیدم ول کردم رفتم تو آسانسور برم تو ماشین