2777
2789

سلام ازتون راهنمایی میخوام شاید یکم طولانی شه ممنون که میخونید...

من ۵سال پیش دندونامو کامپوزیت کردم اونم پولشو مامانم داد گفت کادوی تولدت اصلانم دندون خرابی،چیزی نداشتم بخوام هزینه دندونپزشکی بدم.شوهرم ولی هرسال سه چهارتا دندون داره درست میکنه

هفته پیش دنبال کلینیکی بود که بیمه شو قبول کنه وقتی پیدا کرد گفتم اطفالم ببینه که دندون دخترمو یه لک پوسیدگی دیدم درست کنه گفت باشه. پریشب وقتمون بود رفتیم عکس دندون نوشت دکتره و سری شوهرم سواستفاده که دکتر واسه منم یکی بنویس..

رفتیم طبقه بالا انداخت به دکتره گفت نزدیک ترین وقت و بذار که دوتا بذار تایم واسه منم هرچی خراب دارم انجام بدم.دکتره گفت ۳تام ایمپلنت باید انجام بدی میشه واحدی ۱۲میلیون گفت باشه اره میخوام😑...

حالا من قبلش از دکتره پرسیدم کامپوزیت و ترمیم میکنی یه لبه نازکش پریده گفت اره دندونات پالیشم میخواد(به اضافه اینکه سالی یه بار باید پالیش بشه من تاحالا نکردم)گفتم چقد میشه گفت حدودا ۹۰۰هزار تومن.

بعد اوردمش کنار میگم راستی پرسیدم دندونمو گفت اینجوری انقد بگو واسه منم بذاره وقت انجام بدم نچ کرد و گفت نه نمیخواد لازم نیس منم خیلییی لجم گرفت گفتم نچ و زهرر مار🫥 چپ چپ نگام کرد و بعد منشیه اومد گفت واسه شمام وقت پالیش بذارم گفتم نه مرسی،من انجام نمیدم ول کردم رفتم تو آسانسور برم تو ماشین

کاربری ،تعلیق شده امfarnooshi2 کاربری ۹۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدین تو ماشین داد زد میزدم تو دهنت جلو مردم خوب بود میگی نچ و زهر ماررر گفتم اره میگم نزدی الان بزن انقد اشککک ریختم

ینی من ارزش یه میلیون نداشتم

گفتم واسه کارای،خودت خوب جلو میوفتی

هرکی بود میکرد این کارو ولی غرورم اجازه نداد خیلییی ناراحت شدم

اصلا نباید ازش اجازه میگرفتی 

وقتی گفت اونقدر پول داره یعنی دستش تنگ نیس

باید نوبت میگرفتی

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

حالا داستان اینجاس فردا ینی همین ۹اسفند وقت گذاشته دکتره که بریم واسه دخترم و خودش بعد تولدشم هست عوضی

اصلا دلم نیس حتا تبریک بگم چه برسه به کادو اینا بماند که ۴تا مناسبت گذشت از تولدمو ولن تاین و روز زن کادو که نداد هیچ تبریک خشک و خالی از،رو اجبار گفت 

حالا چیکار کنم فردا چه عکس و اللعملی نشون بدم

پریشب این اتفاق افتاد امشبم که شیفت بود ندیدمش فردا صب میاد

از،لجشم اصلا زنگ نزده امروز

همیشه بحثمونم میشد ز میزد با دخترم حرف بزنه اونم نزد حتا