2777
2789

قضیه اینطوریه که من یه برادر شوهر دارم خیلی بی حیاس هر جا میشینه همش از ما میگه در کل خیلی خیلی بدی کرده به ما که همسرم خیلی از دست داداشش دلگیره 

حالا زنش پشت سر هم دوتا جراحی کرد اولیو مادر شوهرم هیچی نگفت اما برای این دومی خودشو خواهر شوهرم هرروز دارن زنگ میزنن‌که بهشون زنگ بزنید احوال بگیرید من یه بار زنگ زدم ب جاریم خیلی گرم حذف زدم جاریم خیلی سرد حرف زد و بماند بعدش پشیمون شدم از لحن گرمم بعد شوهرمم زنگ زده بود به برادرش اون جواب نداده بود باز امشب مادر شوهرم زنک زده هم به من هم به همسرم که بازم بهشون زنگ بزنید من هر دقیقه بهشون زنگ میزنم شمام بزنید بعد برگشته به من میگه شوهرتو راضی کن منم گفتم باشه 😐 حالا شوهرمم جواب مادرشو میده مثلا میگه تو دخالت نکن من ازشون بدم میاد هیچ وقت زنک نمیزنم اما باز مطمئنم مادر شوهرم بهم میگه حالا کار درست اینه باز بهم گفت جوابشو بدم و بگم یک‌بار زنک زدیم کافیه لطفاً دیگه نگو یا نه بگم باشه و گلگی نکنم ولی همسرم همچنان بهش بگه نه؟؟؟

بگو من چی بگم؟ تو که مادرشونی نمیتونی راضیش کنی از من توقع داری  

به شوهرت هم نگو.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.