2777
2789
عنوان

مادر شوهرم همش زنگ میزنه....خانومای با سیاست میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 24 پست

عزیزم من کاری به مسائلی که گفتی راجع به مادرشوهرت ندارم اما الان اون خانم دو تا جراحی داشته شوهرش هم فکرش مشغوله درکشون کنید و توقع نداشته باشید شاد و خوش اخلاق باشن این روزا همه ناراحتن و مشکلات دارن بیماری و جراحی که جای خود داره

شما درک کنید صبور باشید و خوبیتون رو فراموش نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من قبلاهم زدم با اینکه سر  حرف زد من دلگیر شدم ولی بازم مشکلی ندارم زنگ میزنم اگه فلانی(شوعرت)راضی بشه 

اونه ک راضی نمیشه

من روانشناسی هستم که برای هر گره‌ای که تو زندگیت داری اول ذکر یاجوادالائمه ادرکنی تجویز میکنم...

سلام عزیزای دلم 

یه پیج فروش تو روبیکا دارم خوشحال میشم ازم حمایت کنید.تازه زدم هرچیزی که فکرشو بکنید هست از مواد شویده تا لوازم آرایشی بهداشتی پوست و مو چاقی و لاغری@ziba__rouyan