2777
2789
عنوان

انقدر بدم میاد مادرشوهرم هرجا دلش بخواد ادرار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10048 بازدید | 187 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مریض بود دل منم می‌گرفت ولی باور کن تنبله اصلا مریض نیست که بگی دلت میسوزه اتفاقا خیلی خداروشکر ...

پس ب قول اون کاربر خدا ورش داره

عزیزدل میشه برای صاحبخونه شدنم یه صوات بفرستی؟💜💜

خدایا چه چیزا میشنوم😑😑😑😑😑😑😑

حالا من مادرشوهرم رو همیشه پیش شوهرم بهش میخندیدم که چرا حمام میره کلا فوبیا داره در رو جذب نمیبنده..شوهرمم تعریف کرد قبلا تو حموم  درا کیپ شدن گویا و چندساعت زندانی شده و همیشه میترسه

باز من میگم و میخندم فکر میکردم خیلی سمه کار مادرشوهرم

پس بدترم وجود داره😹😹

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
همونجا هم برنج ابکش میکرد🤣🤣🤣🤣

تو  روحت🤣🤣

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
کل مسیرو تا دستشویی واسش جایزه بذار

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

لایکم کنید

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
خدایا چه چیزا میشنوم😑😑😑😑😑😑😑 حالا من مادرشوهرم رو همیشه پیش شوهرم بهش میخندیدم که چرا حمام می ...

همیشه هم از تمیزیش تعریف می‌کنه که اره مثلا فلان سفر همیشه حموم بودم یا تا تو حموم خوب خودمو نکشم نمیتونم بیرون بیام 

خدایا شکرت ❤
همونجا هم برنج ابکش میکرد🤣🤣🤣🤣

وای تورو خدا نگو عه 

سم خالص 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

بچها مادرشوهر من یه حوله صورت داره،باهاش گردگیری میکنه،گاز پاک میکنه،دست و صورتشو پاک میکنه،ظرف خشک میکنه،میوه پاک میکنه.کلا همه کارست اون حوله.همیشه میرم اونجا ظرفامو اول میشورم،حتی میوه رو دوباره میشورم🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

زندگی زندان سرد کینه هاست... من گریزانم از این زندان که نامش زندگیست....