نگو عزیزم مادری که سال ها بچه بزرگ کرده سردو گرم چشیده روزگاره چرا باید کثافت کاری کنه بی دلیل
باابا به خدا من پارسال دیدم هیچی نگفتم امروز دیگه یه لحظه رفتم پشت پنجره دیدم ول داده تو خیاطم حالم بد شد یه عالمه بود خیلی کارش زشته هیچ مریضی ندارع خداروکشر
این مورد یه جورایی اختلال محسوب میشه به نظرم...وقتی که ترس از دیده شدن هم نداشته باشی یا اصلا برات مهم نیست یا چمیدونم قوه تشخیص که این کار اشتباهه...یه مقدار واقعیت سنجیش دچار اختلاله ..
شوهرم نزدیک پلیس راه نگه داشت در ماشینو باز کردم یه بوی ادراری اومد که نگم حالم بد شد آسفالت بوی جیش میداد ... به شوهرم گفتم چرا اینجوری بوی جیش میاد... گفت اینجا اتوبوسا وای میستن ساعت بزنن مسافرا میان پایین و جیش... یا راننده کامیون ها برا همون
لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستیهم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
خدایا تصمیم گرفتم دیگه کسی رو قضاوت نکنم بهش پیشنهاد بده گرمیجات بخوره شاید طبعش سرده تند تند ...
اینکه میگن تا در دستشویی میره ولی بیرون کارشو میکنه فراتر از urgencyهستش اگرمincontinencyداشته باشن ک وقت نمیکن بکشن پایین و استتار کنن و فلان درجا خیس میکنن میره