خواهش میکنم اگه قبول ندارین به وجود منجی حداقال توهینم نکنید امروز صحبت درمورد حوادثای اخیر و امام زمان بود یکی برگشت گفت امام زمان کیه ترسوی فلان و یه فحش بدیم داد چیزی بهش نگفتم چون اگه میگفتم بیشتر اهانت میکرد ولی خیلی دلم گرفت:) خیلی دلم سوخت به حال حضرت خیلی جیگرم خون شد از اینهمه غربته امام زمان:) البته حضرت مهربونه میبخشه ولی چطور دلشون میاد اهانت کنن بهش تاحالا انقدر تنهایی رو ندیده بودم حتی از امام حسینم غریب تر :)💔
میشه از ته ته ته ته ته دلتون دعا بکنید مشکل یکی از عزیزانم حل بشه خواهش میکنم بقران خیلی تو زندگیش اثر داره دعا کنید دم عیدی مشکلش حل شه و یه صلوات بفرستید 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر