2777
2789
عنوان

امروز با دوستم و رلش رفتیم کافه

1008 بازدید | 40 پست

من خودم با یکی بودم خیلی دوسش دارم اما الان کاتیم ولی خیلی خسیس بود حسرت به دلم موند یه بار بریم کافه یاچیزی بخره بخوریم بهشم میگفتم خسیس میگفت نه خسیس نیستم اما هیچ نمیخرید دیگه کادو بخوره تو سرش اما من چون دوسش داشتم باز مهم نبود برام

توکافه همه دختر و پسر بودن منم دوستم و رلش نشستن رو مبل کنار هم اما من تنها بودم همه عشقشون و بغل کرده بودن چقدر هم و دوس داشتن ولی من چقدر دلم عشقم و خواست حسودیم شد بهشون😭😭دلم واسش تنگ شد

حالا این به کنار دیگه حالم از مردا به هم میخوره صاحب کافه دوستم میشناستش ازدواج کرده بعد با دوس دخترش همدیگه رو بغل کرده بودن داشت دست دختره رو بوس می‌کرد خیلی اعصابم خراب شد واسه زن بیچارش کلا مردا جلوی چشمم افتادن🥲همشون هیزن

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون ور میگی دلت میخواد 

از این ورم میگی حالت ازشون به هم میخوره 

فازت چیه

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

اونا که‌همو بغل کردن که تو میگی(عشقشون)عزیزم بهت میگم  این عشق نیس دلت الکی آب ننداز ..اینا همش کشکشه ..یکی دونفرشون شاید شاااااید رابطه واقعی داشته باشن که به ازدواج ختم بشه وگرنه بقیه دنبال چیز دیگه هستن 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
نرو این جور جاها حالت خراب میشه

دیگه دوستم به زور بردم کلا هرجایی برم از اینطور چیزا میبینم  حتی توی خیابون که اعصابم خراب شه

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
همششششونننننننن هیزن 

آره به خدا

اره ۹۹درصدشون هیزن

دقیقا

باز حالا ک کات کردی همه مردا بدن و هیز    

نه از وقتی یه چیزی از عشقم دیدم و اون پسرو دیدم بدم میاد ازمردا