2777
2789

من چند روزه خونه مامانم هستم دیگه خسته شدم خونمون خیلی کوچیکه سرده گرم نمیشه از صبح تا شب تنهام تو خونه هر چی ام به شوهرم میگم بیا بچه دار شیم میگه تو این خونه نمیتونی بچه بزرگ کنی الآنم بهش گفتم حداقل برو به بابات بگو کمکت کنه خونه رو عوض کنی من مریض میشم بعدشم سنمون داره می‌ره بالا برای بچه دار شدن همش همه چیز رو به تعویق میندازن به نظرتون چ کار کنم

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بااین ک نری خونت چیزی درست نمیش

شوهرتم حق داره دلش میخاد شرایط بهتری فراهم کنه بعد بچه دار شین 

چند سالته؟ خونتون اگ کوچیکه ک زود گرم میشه دیگه 

برو سر خونه زندگیت شوهرتو دلسرد نکن اگ مرد خوبیه

گلم به پدرش ربطی نداره که پول بده ...دو اینکه هرگز بخاطر سن بچه نیار خودتو سنتو نبین فقط بچه آینده میخاد حداقل باید تا یجایی تامین بشه و اومدن بچه فشاری نباشه رو زندگیتون بدونی بچه ممکنه شیر خشکی بشه مای بی بی لباس تند تند این چیزا رو میخوان و کم کم ماهی 2 میلیون نیاز به بچست

عزیزم منطقی و با آرامش صحبت کنین باهم

با آرامش گفتم آخه خانوادش اصلا کمکش نکردن تو هیچی یعنی خودش نمیخاد 

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
گلم به پدرش ربطی نداره که پول بده ...دو اینکه هرگز بخاطر سن بچه نیار خودتو سنتو نبین فقط بچه آینده م ...

آخه تا کی چند سال دیگه حوصله بچه بزرگ کردن ندارم دیگه 

حق داره, 

پدر همسرت وظیفع ای در قبال شما و خونتون نداره

شما خودت اونجا نمیتونی تحمل کنی میخوای بچه ام بیاری

من 30 سالمه اما چون مستاجرم بچه نمیارم, اونوقت با هزینه های الان چجوری به فکر بچه میافتن بعضیا نمیدونم

خونه رو هیچ وقت ترک نکن همون جا باش و خواسته هاتو بگو خونه خودتو بدون زن نذار محصوصا اینکه شوهرتم ...

به عنوان قهر نیومدم اولش گفتم اونجا مریض میشم یک فکری براش بکن