من چند روزه خونه مامانم هستم دیگه خسته شدم خونمون خیلی کوچیکه سرده گرم نمیشه از صبح تا شب تنهام تو خونه هر چی ام به شوهرم میگم بیا بچه دار شیم میگه تو این خونه نمیتونی بچه بزرگ کنی الآنم بهش گفتم حداقل برو به بابات بگو کمکت کنه خونه رو عوض کنی من مریض میشم بعدشم سنمون داره میره بالا برای بچه دار شدن همش همه چیز رو به تعویق میندازن به نظرتون چ کار کنم
خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونه ما هم گرم نمیشه اصلا امسال کرسی برقی گرفتیم دویست و سیصد تومن تازه المنتی هم نیست خودش ده دقیقه روشن میشه ده دقیقه خاموش کاری به دمای خونه هم نداره انقدر اتاق گرم میشه عالی بی نظیر بخور هم میگذارم هوا عالی
حتما باید تو روز پنجره هایی که افتابگیره ذا پرده هاشو بزنی کنار ببین افتاب میخوره تو شیشه بازتاب میشه از بیرون هم پیدا نیست انقدر تو گرمای شب و روز تاثیر داره برا خونه