2777
2789
عنوان

ر لم ی جای دیگه است خونه شون خالیه

484 بازدید | 11 پست

نخندین بم😂😂😂😂ولی همش ب سرم افتاده نکنه کرم بریزه حالا اصلا اهلش نیست واقعا 

ولی ی جای دیگست جاییم ک هست خودشه و  شاید دوستاشم باشن  😕😂  نمیدونم چرا اینقدر حساس  شدممم

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگ هایم چه غریبانه در هوا میرقصند 🥲🤲 طرف به شوهرش انقد حساسیت نشون نمیده

😂😂😂

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم
اگ با دوستاش باشه هرچیزی ممکنه!

مطمئن نیستم

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️
برگ هایم چه غریبانه در هوا میرقصند 🥲🤲 طرف به شوهرش انقد حساسیت نشون نمیده چقد جدی گرفتید

😆😆😆📿خب قراره بشه بابای بچه هام ایش.

عهههع راحییییل چطوریی

چطوری تو