2777
2789
عنوان

نمی تونم جدی باشم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من دقیقا برعکس شما هستم دست خودم نیست نمیتونم گرم و صمیمی باشم شخصیت آدما متفاوته دیگه
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
واقعا مامان نیکی جون ؟؟ خوبیش اینه که همه بهم اجترام میذارن و کسی شوخی باهام نمیکنه و بدیش هم اینه که دوست زیادی ندارم
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
خوب دیبا جون آدما خیلی وقتا جذب آدم مخالف خودشون میشن . منم اکثر دوستام خیلی خیلی گرم و صمیمی بودن
مینا جون من خیلی دوست داشتم شخصیتم جدی بود ولی چه کنم که همش این نیش بازه به قول مامانم میگه تو مراسم ختم نری سنگین تری چون با لبخند و نیش باز به طرف تسلیت میگم
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2017011518591171915 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
من کلا با آدمای دیگه مخصوصا غریبه ها انگار یه دیوار آهنی جلوم هست که هیچ جور نمی تونم ازش بگذرم
البته اینقدر خشک هم خوب نیست...ولی زیادی گرم بود رو هم نمیپسندم...بعضیا ظرفیتشون بلا نسبت خیلی پایینه و من متنفرم از ادمی که بختد ازم رو ببینه

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️