2777
2789
عنوان

نمی تونم جدی باشم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 67 پست
آهان دیبا جون یعنی تودار هم نیستی علاوه بر گرم بودن . خوب اینکه سفره دلت رو پیش همه باز کنی خیلی ممکنه دردسر ساز بشه برات
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
حتی چند روزی الکی گفتم دندونم رو جراحی کردم تا محل کارم با بقیه حرف نزنم.... دلم گرفت!!! توی نی نی سایتم زیاد پست نمیذارم که میدونم بدجوری معتاده بحث و گقتگو میشم!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیبا جون من چندین ساله پیش مثل شما بودم.اما واقعاا کم حرف بودن و کمی رسمی بودن نه زیادااا خیلیییی نتیجه بهتری همممش ازش گرفتم...

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

دیبا جون من چندین ساله پیش مثل شما بودم.اما واقعاا کم حرف بودن و کمی رسمی بودن نه زیادااا خیلیییی نتیجه بهتری همممش ازش گرفتم...

هر کدوم خوبیها و بدیهای خودش رو داره . حداقل اینه که من از آدمهای دیگه تا حالا ضربه نخوردم یا ازم سواستفاده نشده
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
دوستام همیشه بمن میگن خییلی توداری.درصورتی که من امی شدم وهستم که نمیخام از زندگی خصوصی و چیزهایی که دونستنش برای دیگران واقعا الزام نیس بگم...دردسرشم واااقعا کمتره

دوستام همیشه بمن میگن خییلی توداری.درصورتی که من امی شدم وهستم که نمیخام از زندگی خصوصی و چیزهایی که دونستنش برای دیگران واقعا الزام نیس بگم...دردسرشم واااقعا کمتره