2777
2789
عنوان

نمی تونم جدی باشم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 67 پست
حالا مشکل منه اینه کسی رو دوسش دارم وقتی پیششم فن بیانم ضعیف میشه ،نمیدونم چرا!!!! فکر کنم‌ روی این کره خاکی فقط من اینطور باشم والا مردم پیش غریبه ها اینطوری میشن
من مامان نشدم ولی مامی لقبیه ک دوستای احمقم چسبوندن پشت اسمم:))))
منن وقتی یه اتفاق میفته مثلا باخواهرم باید دعوا کنم یا عصبانی باشم نمیتونم همین دو روز پیش رفته پیامای تلگ رام خیلی شخصیه منو خونده بعدم رفته به طرف گفته همه چیو..اون بیچاره بامن دوست نبود ولی خیلی بد شد خیلییی .میخواسم دعواش کنم خندم گرفت..بعدم فک کرد نازراحت نشدم..الان باز اگه تکرار کنه نمیدونم چیکار کنم ای خدااااااااا
حتی اگر خیال منی دوست دارمت ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجل کارم بیشتر آقایون هستند... من خیلی ظریف شوخی میکنم و خیلی حواسم هست... ولی عذاب وجدان دارم! میگم حالا یه خانومی مثل من با شوهرم شوخی کنه، من ناراحت نمیشم؟
ولی من با مردا اصلا شوخی نمیکنم تازه برعکس اگر بگن خوبی میکوبم تو دهنشون
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
من برعکس تو محل کار اگه باشه خیلی رسمیم وهمه هم بهم احترام میزارن وحدخودشونو میدونن.با دیگرانم رسمی اما مهربان برخورد میکنم...چن سال پیش اینطور نبودم ولی با بعضیا باااید اینطور رفتار کرد...

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️