2777
2789
عنوان

سومی هم پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 8197 بازدید | 116 پست

حالا اگه دختر بود میگفتن داره برا داماد جمع میکنه  

نسلمون  ادامه نداره و هزار چرت دیگه 

من یه دونه دختر دارم یکی پسر باز میگن نمیاری 

بچهاشون خاله میخوان دایی میخوان قرار باشه هرکی چیزی بگه بره تو گوشت نمیشه 

وقتی خودت اهمیت ندی کسی جرعت نمیکنه درمورد جنسیت بچت نظر بده

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
فقط قدیمیا هم نیستن، حرف مفت زیاده من برادر ندارم، بعد باردار که بودم تو جمع دوستامون که خم سن و سا ...

دقیقا مث من خانواده شوهرم هی میگفتن سردخترم که تو سردی مامانتم سرماییه توام سردی یعنی همون کنایه به دختر داشتن و منم چقدر ناراحت میشدم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دختر چه پسر فردا میخواد بیاد سر قبرمون خیلی ببخشید ب ر ی ن ه بره بخاطر اینکه دختر بشه سه تا آورد ...

اتفاقا هرچی بچه کمتر تربیتش سخت تر من با بچه اولم کلی مشکل داشتم دومی اومد خیای لز رغتاراش تغییر کرد،چون یکی هست مادر مثل عقاب بالاسرشه از من میشنوی اگه سنش پایینه دونی را بیار هم ارامش خودت بیشتر میشه هم اون لچه

حالا اگه دختر بود میگفتن داره برا داماد جمع میکنه   نسلمون  ادامه نداره و هزار چرت دیگه&n ...

من اصلا  تو رروی خودم نمیارم که اطرافیان بفهمن ،بر عکس میگم خداراشکر ،صلاحم این بوده،خداراشکر سالمن،خداراشکر هم جنسن و تربیتشون یک دسته ولی خب یکم حق بدین بهم

خوشحال باش که بچه هات همجنس هستن اگه این یکی دختر میشد فردا میخواس بگه چرا داداشام،داداش دارن ولی من خواهر ندارم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دقیقا مث من خانواده شوهرم هی میگفتن سردخترم که تو سردی مامانتم سرماییه توام سردی یعنی همون کنایه به ...

اتفاقا شما باید میگفتین از قدیم میگفتن عروس به مادرشوهر میره واسه بچه اوردن ،چون جنسیت با مرد هست و مرد هم به باباش یا داییش میره😄

نگران آینده نباش مادربزرگ من پنج تا پسر داشت همه شون رفتن ولی بابام هیچ وقت تنهاش نذاشت و همیشه همه ی کاراشو میکرد و مامان بزرگم باهاش درد دل میکرد😁دایی مم سه تا پسر داره هرسه تاشون کارای خونه رو واسه مامانشو انجام میدن؛ یکی جارو میکشه یکی ظرفا رو میشوره یکی خرید بیرون میکنه و هرسه شون همدم مادرشونن. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
من دخترای الانو که میبینم هیچ دوستندارم دختر داشته باشم .پرو و بی ادب اکثران بی حیا 

درسته میخواید به اسی روحیه بدید هرچند الا تاپیک برعکس بود همه برعکس میگفتن اما اینطورگفتنم درست نیست 

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد

چقد حرفای خام ... 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤
فقط قدیمیا هم نیستن، حرف مفت زیاده من برادر ندارم، بعد باردار که بودم تو جمع دوستامون که خم سن و سا ...

همون افکار قدیمی رو اینا اثر کرده

یکی از اشناهامون چهار تا خواهر هستن داداش ندارن 

دختر بزرگه ازدواج کرد وقتی باردار شد به هیچکس نگفت از ترسش که بهش بگن اینم دختره و هی سرکوفت بزنن بهش

تا وقتی که جنسیتش مشخص شد که پسره گفت

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.

خدا برات نگه داره

پسر نعمته 

از کجا معلوم هر سه تاج سر مادر نشدن؟ وقتی دکتر و مهندس و وزیر شدن به حال الانت میخندی

بچه خوب چه دختر چه پسر صالح باشن باعث سرفرازی پدر مادرن

خالم یه دختر داره با سه تا پسر..ولی اینو کل فامیل میگن..که چه عروس خوبی گیرش اومده..از صدتا دختر هم براش بهتر بود..بعضی از پسرها رو من خودم دیدم چقدر مهربونن،به پدر مادرشون مهربونی میکنن.واقعا دلسوز پدر و مادر هستن..

به نظرم بستگی به تربیت بچه داره..دختر و پسر هم هیچ فرقی ندارن..خیلی از دختر ها هم واقعا دلسوز پدرو مادرن..در مقابلش پسرها هم دلسوزن..همه چی بستگی به تربیت پدر مادر داره.

درست میشه دایی