2777
2789
عنوان

سومی هم پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 8195 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه 

مادرشوهر من دختر داره اما همه ی کاراش و دردو دلاش و صحبتاش با منه

میرم دنبالش با هم خرید میریم دکتر میریم مهمونی میریم .موهاشو رنگ میکنم صورتشو بند میندازم.

انقدر که با من راحته با دختراش نیست.همیشه هم جلو روی خودم و پشت سرم دعام میکنه

دعا کن خدا عروسای خوبی نصیبت کنه که عروس خوب از دختر بهت نزدیکتر میشه

اوایل اذیتم میکرد اما انقدر صبوری کردم و محبت کردم باهام خوب شد.

عزیزم مبارکت باشه.

ولی چه همه با آرامش و منطق جواب میدن 

وای وای اگر بر عکس بود و استارتر میگفت سومی هم دختر شد یعنی درسته قورتت میدادن

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

ان شاءالله قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه  مادرشوهر من دختر داره اما همه ی کاراش و دردو دلا ...

عزیزم افرین به تو عروس خوب ،خداراشکر که محبتت هات را بلاخره دید ،ان شالله بمونید واسه هم

عزیزم مبارکت باشه. ولی چه همه با آرامش و منطق جواب میدن  وای وای اگر بر عکس بود و استارتر میگ ...

عزیزم تو این دوره زمونه که دختر و پسر فرقی نداره ادم دوست داره از دو جنس داشته باشه ولی الان راضیم و ارامش گرفتم،روز اول یه جوری بودم.

عزیزم تو این دوره زمونه که دختر و پسر فرقی نداره ادم دوست داره از دو جنس داشته باشه ولی الان راضیم و ...

آره واقعا هیچ فرقی نداره

خدا واست نگه داره

منم یه دختر دارم و دو پسر  همیشه میگم کاش دخترا دوتا بودن دخترم‌خواهر داشت .

ولی خب تنشون سالم باشه و عاقبت بخیر باشن

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html