2777
2789
عنوان

سومی هم پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 8195 بازدید | 116 پست

و منی که برعکس توام یه دختر دارم میخام دومی پسر باشه ولی توشک ام 

اول همش حسم میگفت پسره ولی تو یکم سردمه تو نت خوندم هرکس سردش باشه اوایل بچش دختره و من میگم اینم دختره و نگران آینده 

کاش خدا به هرکس هرچی میخاست میداد نمیدونم چرا برعکس میده

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس دارم دختر داشته باشم اما نه بخاطر حرف مردم بخاطر دل خودم اگر خدا داد دستش درد نکنه اگرم نداد به دخترایی نگاه میکنم که پا شدن واسه زندگی رفتن خارج از کشور و واسه مادراشون دیگ همدم نیستن و با خودم میگم شاید منم اگه دختر داشتم در آینده تنهام بزاره و اون موقع با پسر فرقی نداره

از هدیه ای که خدا داده لذت ببرید 

مطمئن باشید اگر به جاش ۳ تا دختر داشتید بازم مردم حرفای عجیب غریب میزدن یا حتی اگه این سومی دختر بود باز میگفتن آخی تنهاست دخترت کاش پسر بود و هزارتا حرف دیگه 

پس شاد باشید و لذت ببرید و برای همه دعا کنید

انشاءالله مبارک باشه و نگرانیهاتون به پسر و دختر بودن بچه ربط نداره بعد از سرشت هر کس، تربیت خیلی مهمه به امید خدا شرایط زندگیتون اونقدر با سلامتی و گشادگی همراه باشه که هیچ وقت غی  از خدا نیاز و چشم به دست کسی از جمله فرزند نباشید

ببخشید ولی قدیمیا هر چی به زبونشون بیاد میگن دختر باشه یه چیزی میگن پسر باشه چیز دیگه میگن تو فکر ...

فقط قدیمیا هم نیستن، حرف مفت زیاده

من برادر ندارم، بعد باردار که بودم تو جمع دوستامون که خم سن و سالیم یکی گفت حدس بزنیم بچه رویا چی میشا. اون یکی فوری گفت خب معلومه دختره دیگه مامانش که دخترزا بوده اینم دختره. بعد که جنسیتش معلوم شد گفت دیدی درست گفتم!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اتفاقا همجنس باحاله کههه😍باهم جور میشن.پشت و پناه هم میشن.

اونیکه بخواد برات بمونه میمونه.معرفت بچه ربطی به جنسیتش نداره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
انشاءالله مبارک باشه و نگرانیهاتون به پسر و دختر بودن بچه ربط نداره بعد از سرشت هر کس، تربیت خیلی مه ...

عزیزم ممنون بله باید روی هودم کار کنم تربیت درست داشته باشم و انسان مفید تحویل بدم شما درست میگی ممنونم ازت🌹🌹

این حرفا چیه مادربزرگ من هشت تا پسر داشت بدون دختر براش همه کاریم میکردن عروساشم تو کار کردن براش مسابقه میذاشتن این حرفا چیه انقدم ادم قوی و دوست داشتنی بود 

ناشکری نکن تا دلت بخواد دختره بی معرفت داریم شما هم به جای بچه دار شدن فکره اینده باش پول جمع کن تا پیر شدی نخوای چشمت به دست کسی باشه حالا چه دختر باشه چه پسر مگه دختره بدبخت کلفته که برا پیریتون بیاریدش شاید بخواد مهاجرت کنه اصلا پیشت نباشه بچه رو اگر میاری برا خودش بیار نه برا کار کردن یا حرف مردم

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
من به شدت سردم بود اوایل با پالتو و کلاه بودم تو خونه اصلا ربطی نداره گلم

انقد  گفتن دودل شدم چقدر نذر و نیاز کردم بعد تو شک افتادمتو همین سایت تو تاپیکای قدیمی هرکی میگفته سردمه میگفتن پس دختر داری من از الان که شش هفتمه استرس گرفتم که دیگه نمیتونم پسر داشته باشم چون دیگه بیشتر ازدوتا نمیخام 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖