2777
2789
عنوان

سومی هم پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 8197 بازدید | 116 پست
اتفاقا شما باید میگفتین از قدیم میگفتن عروس به مادرشوهر میره واسه بچه اوردن ،چون جنسیت با مرد هست و ...

نه بمن میگن توسردی پسرم گرمه 

شوهرم بدنش گرمه ومن تو زمستون پالتو میپوشم میگن تو سردی

الانم که میگم اینم پس دختره چون سردمه نمیدونم باحرفای بقیه چه کنم باریکه هاشون

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اگه صالح باشه حالا چه پسر چه دختر عصای دستت میشه ولی اگه صالح نباشه نه میشه از دختر خیر ببینی نه پسر 

دوربرم دیدم هم دختری که واسه پدر و مادرش یه ارزن احترام نمیذاره و به دردشون نمیخوره و پسری که جونشو میده واسه پدر و مادر و خونوادش  همینطور برعکس

تو از خدا بچه صالح و سالم بخاه و تربیتشون رو جدی بگیر

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
نه اتفاقان من حرف دلمو زدم 

چرااینجورفکر می کنید همه اینابرمیگرده به تربیت وفرهنگ اون خانواده کم پسرایی هم نداریم به راه خلاف کشیده شدن حتی توسن های پایین

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
شاید صلاح نبوده از دو جنسیت بچه داشته باشی عزیزم.. ان شالله عروس دار که شدی مثل دختر غمخوارت بشه

قربونت برم ان شالله ممنون  ،دیروز راستش خورد تو چکم ولی جلو شوهرمم به روی خودم نیاوردم ،اونم نیاورد تازه شوهرم با اینکه میدونستم دختر دوست داره ولی به خاطر من میگفت چقدر خوشحال شدم پسره نمیدونم چرا ولی حس بهش پیدا کردم و دست میزاشت رو شکمم و میگفت پسمل بابا درصورتی که یه دختر میدید قبلش میگفت اگه دختر سد بریم واسش طلا بخریم و... میگفت خدا معجزه ات را نشون بده و...واسه همین راستش دیروز ناراحت سوهرم شدم ولی وقتی رسیدم خونه دیکه نتونستم گریه نکنم نه خدا نکرده ناشکری کنم نه ولی خب بنده ضعیف خدام گریه کردم امروز ارومترم و صسپردم به خودش

اخی عزیزم احساست رو درک می کنم آدم چیزی رو که نداره دوست داره حس کنه و داشته باشه 

ولی خدا صلاح بنده اش رو بهتر می دونه

انشا الله سه تا گل پسرات عاقبت بخیر باشن و نور چشمتون بشن

چرااینجورفکر می کنید همه اینابرمیگرده به تربیت وفرهنگ اون خانواده کم پسرایی هم نداریم به راه خلاف کش ...

من پسرای خودمون رو میبینم .کاری به بقیه ندارم .خداروشکر همشون برای پدرومادر بهتراز دخترا بودن تا حالا وهمه خوبن .دخترامون وقتی اذدواج میکنن انگار دیگه رابطه رو با خانواده خودشون کم میکنن و دیگه برای شوهران ولی پسران که درهر سنی هوای خانواده خودشونو دارن

من وقتی ازدواج کردم به شوهرم گفتم دوتا بچه میخواییم حالا هرچی شد شد

خدا دوتا پسر بهم داد چون دیگه بچه نمی خواستم دیگه اقدام نکردیم

الان جای یه دختر تو زندگیم  کم هست .دلم یه دختر میخواد.دیگه خدا اینجوری خواسته

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

ان شاالله بسلامتی بغلش بگیری.من همیشه دوس داشتم دختر داشته باشم.ولی خدا نه پسر داده نه دختر.الان دیگه واقعا جنسیتش برام مهم نیست....

تونستی برا منم دعاکن...

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..

این حرفای قدیمی و مسخره رو از ذهنت بریز بیرون.

کی گفته دختر نداری یعنی دل سوز نداری؟؟

یا عروس به آدم محل نمی ذاره!!

اصلاً دل سوز بودن و مهر و محبت ربطی به جنسیت نداره.پسر همسر من ۱۳ سالشه به قدری دل سوز و با محبته که حد نداره.من زن باباش حساب می شم ولی خدا نکنه مریض بشم انقدر زنگ می زنه حالمو می پرسه که اگه حالت بده بیام پیشت تنها نباشی و فلان کار رو کنم یا بهمان کار رو کنم که دیگه می گم بسه خسته شدم....روزی چند بار به مادرش و من و همسرم زنگ می زنه....۱۳_۱۴ سالشه ماشالله اندازه ی یه پسر ۲۳_۲۴ ساله درک و شعور داره....این چیزا به جنسیت نیست که بگی کسی که دختر داره دل سوز داره اونی که پسر داره دیگه تنها ست و باید غصه بخوره.

انشالله خدا برات سه تا شون رو حفظ کنه و سالم و سلامت باشن.بی خیال حرفا و کلیشه های جنسیتی مسخره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//