2777
2789
عنوان

مراسم مختلط

299 بازدید | 31 پست

خانوما برای مراسم تولد مختلط توربان ببندم و جلوی موهامو درست کنه آرایشگر خوب میشه بنظرتون؟ 

یا بدون توربان شیک تره ؟؟ 

بعد این توربانو می‌خرن یا از مزونا اجاره میکنن؟؟ 

تاحالا نبستم بخاطر همین نمیدونم اصن

عکس مدل قشنگی دارید برام بفرستید آیا🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگم به نظرت واسه تولد زشت نمیشه؟؟؟ چون مختلط هم هست میگم هاااا ساده و شیک باشی یکم بهتره البته بازم خودت میدونی نظر و سلیقه تو مهمه

این روزها شبیه جودی ابوت شده ام ! برای بابا لنگ درازی می نویسم که این روزها دیگر خودم هم نمیشناسش . . .  :)                  پــدرم گاهـ صـدامـیـزنـدم شـعـر سـپـیـد.🤍
قشنگم به نظرت واسه تولد زشت نمیشه؟؟؟ چون مختلط هم هست میگم هاااا ساده و شیک باشی یکم بهتره البته باز ...

منظورت اینه توربان زشت میشه؟؟

آخه تولد تو تالاره و تولد پسرمه 

خب چون مختلطه یکم موباز موندن باعث میشه خودم موذب شم

منظورت اینه توربان زشت میشه؟؟  آخه تولد تو تالاره و تولد پسرمه  خب چون مختلطه یکم موباز ...

اهاااا اینو بگو خووو من فک کردم مجردی تولد دوستات هست 😂😂😂به خاطره همین گفتم  

ولی من نظرمو بگم دوست ندارم یه جوری دیده میشه توربان نزن خودت یه لحظه تصور کن تولد پسرت توربان بزنی نه خوب نمیشه 

این روزها شبیه جودی ابوت شده ام ! برای بابا لنگ درازی می نویسم که این روزها دیگر خودم هم نمیشناسش . . .  :)                  پــدرم گاهـ صـدامـیـزنـدم شـعـر سـپـیـد.🤍
اهاااا اینو بگو خووو من فک کردم مجردی تولد دوستات هست 😂😂😂به خاطره همین گفتم   ولی من نظرمو ...

ن بابا عزیزم🤐😂😂😂

عه وااای آره منم همش میگم مبادا بزارم بد بشه بعد پشیمون شم ویییییی🥲🥲 پس نمیزارم 

مرسی از نظرت 

آره عزیزم  حذف کردن تاپیکو

همین را که بهت گفتم پونه از عطاری بگیر بریز داخل کتری بزار دو سه دقیقه جوش بخوره .غلیظ شه صبح و ظهر و شب بخور و دوباره فردا صبح بخور همینجور ادامه بده .پریود میشی .تجربه خودم بود.