2777
2789
عنوان

خانما اگ مرد بودین دوست داشتین زنتون چجوری باشه😔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 65 پست
اگ زن میگرفتم قبلش میرفتم باشگاه مغریجات میخوردم ومعجونای مختلف میخوردم زن توپرم میگرفتم ک شب تاصبح ...

چرا امضات و پستت منافات داره انقدر😂

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

چرا امضات و پستت منافات داره انقدر😂

ازار دارم انگار😂

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه. خدا خواسته مرد نشدی پس

همین الانم که دخترم غیرتی شدنم مثل مرداس😂😂😂😂

خدا تو خلقت من یکم مواد اشتباهی ریخته😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

همین الانم که دخترم غیرتی شدنم مثل مرداس😂😂😂😂خدا تو خلقت من یکم مواد اشتباهی ریخته😂

😅😅😅 مثل شوهرمن🫤 از اون مردسالارهای دهه ۴۰ تو دبه ترشی مونده بود در دبه باز شده اومده بیرون منو تور کردا

سلامتی و خوشبختی دخترم
اب قطعه 😂🤣

هان😂

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

😅😅😅 مثل شوهرمن🫤 از اون مردسالارهای دهه ۴۰ تو دبه ترشی مونده بود در دبه باز شده اومده بیرون منو ت ...

اخی🥹😂خوش به حالش شده😁

من الان نامزد دارم حق پوشیدن شلوارک نداره حتی تو مسافرت😭😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مثل خودم😂

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

اخی🥹😂خوش به حالش شده😁من الان نامزد دارم حق پوشیدن شلوارک نداره حتی تو مسافرت😭😂

آره والا فقط زیادی خوشبحالم شده قربون خدا برم با این خلقتش😨

سلامتی و خوشبختی دخترم
آره والا فقط زیادی خوشبحالم شده قربون خدا برم با این خلقتش😨

شوهرتون خوش به حالش شده که شما افتادی تو تورش😁💜

اون که بلللللله ه ه ه کاش منم اخلاقم مثل شما بود جلوش درمیومدم

😁مظلومین؟