2777
2789
عنوان

مراسم مختلط

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه امروز آزمایشم مثبت شده الان میخام سونو بدم ببینم چن هفته ام دقیق

سرچ کن درباره پونه  و اثرش برای سقط نطفه.من اینو امتحان کردم خودم.و پریود شدم.باز خودت میدونی.چون اولشه احتمال زیاد جواب میده

سرچ کن درباره پونه  و اثرش برای سقط نطفه.من اینو امتحان کردم خودم.و پریود شدم.باز خودت میدونی.چ ...

باشه عزیزم.ممنونم ک گفتی.خداکنه جواب بده..ناشکر نیستم ولی الان آماده ی این نعمت نبودم

باشه عزیزم.ممنونم ک گفتی.خداکنه جواب بده..ناشکر نیستم ولی الان آماده ی این نعمت نبودم

اره منم عین توام دو تا دارم و دیگه از هیچ جهت نمیتونم بچه دار بشم.درکت میکنم.وقتی پریود شدم اینقدر خوشحال شدم.بچه داری واقعا سخته بخدا .بزار بچت حداقل ۴ تا ۵ سالش بشه بعد دومی.البته نظر خودته .من البته دو قلو دارم.و دیگه بچه نمیخوام.

اره منم عین توام دو تا دارم و دیگه از هیچ جهت نمیتونم بچه دار بشم.درکت میکنم.وقتی پریود شدم اینقدر خ ...

آره بخدا اصلا نمی‌خواستم فعلا و شرایطشم ندارم اصلا.. بارداریام بشدت سخته و پرخطر..عذاب زیادی کشیدم بخاطر همین فعلا نمیخام. خدابچه هاتو حفظ کنه برات 

ایشالا که جواب میده.من تجربه خودم گفتم عزیزم.حالا سرچ کن گوگل ببین چی نوشته با رضایت خودت استفاده کن.مت سرچ کردم.و نتیجه دیدم

آره بخدا اصلا نمی‌خواستم فعلا و شرایطشم ندارم اصلا.. بارداریام بشدت سخته و پرخطر..عذاب زیادی کشیدم ب ...

ممنونم عزیزم.به همچنین ایشالا که سالم باشی خودت و بچت.فعلا بشین با حوصله همون اولی را بزرگ کن بعد دومی

ممنونم عزیزم.به همچنین ایشالا که سالم باشی خودت و بچت.فعلا بشین با حوصله همون اولی را بزرگ کن بعد دو ...

فداتشم مهربونم 

دقیقا دلم ب بچه ی اولم میسوزه اینطوری اگ زمان کافی براش نزارم