2777
2789
عنوان

کم میاریدچراتاپیکوتعطیل میکنید؟!

390 بازدید | 60 پست

تودنیای واقعیم وقتی کم میارین وچیزی نمیتونین بگین .. حسابش میکنید

تعداد رای : 9
نظرسنجی
چی بگ‌م الان
5
55%
میدی
4
44%
ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️

من جوابتو دادم که تعطیل شد. درخواستمو بپذیر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من سرچ کردم نوشته کسایی که کلا با دین اسلام آشنا نیستن نمیرن جهنم 😐 چجوری یه بار دیگه به دنیا بیام؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

ببین اون چون کشورش دینش مسیحیه که دلیل نمیشه نره دنبال اسلام. بعدم این چیزی که اونها الان دارن از دین اجرا میکنن که دین واقعی نیست. 

همون اعتراف کردن به گناه خودش گناهه پس قطعا برگرفته از دین نیست و یه سنت من دراوردی هست.

اون فرد رو خدا بعد از محاسبه ی تک تک اعمالش حتما ازش می پرسه چرا نرفتی به سمت اسلام. 

چرا دینی که بعد شما اومد رو مطالعه نکردی..

البته که خدا بسیار صبوره و فرصت های زیادی به انسانها میده.

شما فکر نکن کم کاری داری میکنی. اصلا هم فکر نکن مرتبه و درجه ی دین داری و اخرتت از اونها پایینه. هرکه بامش بیش برفش بیشتر. چرا خودت و دینت رو دست کم میگیری؟!

خدا بک قوم یک امت رو موظف کرد که تلاش کنن زمینه سازی حکومت محمد و آلش رو انجام بدن اما اونها از حسادتشون نتونستن. میدونی خدا بهشون چی گفت؟ گفت علاوه بر اینکه باید به والایی محمد و الش شهادت بدید باید بدونید که من پیروان اونها رو هم به شما برتری دادم.  

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وای من سرچ کردم نوشته کسایی که کلا با دین اسلام آشنا نیستن نمیرن جهنم 😐 چجوری یه بار دیگه به دنیا ب ...

🤣🤣🤣🤣

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
وای من سرچ کردم نوشته کسایی که کلا با دین اسلام آشنا نیستن نمیرن جهنم 😐 چجوری یه بار دیگه به دنیا ب ...

کسایی که اشنا نیستن یعنی کیا؟

یعنی اون ادم بی سواد تو جزیره ی فلان ته دنیا که نه نت داره نه گوشی نه میفهمه دورش چه خبره.

الان همه دیگه می دونن اسلام چیه.

بعدم بازم نمیرن بهشت.حساب و کتاب دارن

ببین اون چون کشورش دینش مسیحیه که دلیل نمیشه نره دنبال اسلام. بعدم این چیزی که اونها الان دارن از دی ...

احسنت خوب جواب دادی

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم
ببین اون چون کشورش دینش مسیحیه که دلیل نمیشه نره دنبال اسلام. بعدم این چیزی که اونها الان دارن از دی ...

انگار خوابي نميدوني دنيا چه خبره ،يه نگاه به اطرافت بكني ميبيني دنيا اينطورم كه فكر ميكني نيست خدا كسيو به كسي برتري نداده هركس با اعمالش نه با اعتقاداتش ممكنه خوب يا بد باشه داعش مسلمون بود چي به دنيا نشون داد؟؟