2777
2789
عنوان

ضربه به سر 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 26843 بازدید | 50 پست
گرفتی جواب ام آر ای رو؟

عزیزم ام آر ای رو گرفتیم ولی جوابش گفته 18 ام میاد!

ایکاش زودتر میومد...

میگم راستی ببخشید یه سئوال مریض من همین که بهش استرس وارد بشه دست و پای چپش بی حس و کرخت میشه و خوابش میگیره... بعد چند دقیقه خوب میشه

شما خدانکرده اینطور نشدین؟ بنظرتون از چیه؟ فشار عصاب یا زبونم لال اسیب به مغز؟

عزیزم ام آر ای رو گرفتیم ولی جوابش گفته 18 ام میاد! ایکاش زودتر میومد... میگم راستی ببخشید یه سئوا ...

سلام عزیزم پسر منم سرش ضربه خورده بردمش دکتر گفت چیزی نیست ولی ۲روزه خوابالوده همش خمیاره میکشه مثلا ۲ساعت میخوابه بلند میشه سرحاله بعد ۲،۳ساعت باز خوابش میگیره،طبیعی به نظرتون؟۲سال و نیمه دکتر گفت ضرر داره براش سی تی اسکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی نتیجه چی بود منم تو همین حالم

عزیزم ایشاالله ک بهتر شدی

خداروشکر مریض من لختگی و خطر رو خدا ازش رفع کرد

ولی پیگیری کردیم

درکل هر ضربه به سر باید پیگیری بشه

نگران نباش رد میشه ولی پیگیری کن

عزیزم ایشاالله ک بهتر شدیخداروشکر مریض من لختگی و خطر رو خدا ازش رفع کردولی پیگیری کردیمدرکل هر ضربه ...

ممنون عزیزم وند بار اسکن دادین 

تا چند روز بیمارتون علایم داشت

سلام 

الهی که عزیزتون که سرش ضربه خورده بود خوب شده باشن 

فرزند من یک هفته پبش سرش ضربه خورد سی تی کردیم گفتن خدا روشکر خوبه ولی

حالا دست و پاهاش خیلی بی حس میشه  ممنون میشم اگر اطلاعی دارین کمکم کنید