2777
2789
عنوان

ضربه به سر 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 26882 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع ببریدش بیمارستان متخصص کشیک ببینه حالا که علائم داره ممکنه خطرناک باشه..رفتن بهتر از نرفتنه

رفتم گلم چندبار... امروزم دکتر بودم ام آر ای داد ایشالله فردا بگیریم و چیزی نباشه😭

باشه مهربونم ممنونم وقت گذاشتی😘♥️😔

قربونت گلم

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
فداتشم چرا دور از جون ان‌شاالله که عزیز منم زود خوب بشه تحمل ندارم 😭 عزیزم شما تا چند وقت این علائ ...

تا یک ماه علائمش داشتم 

ولی هنوزم وقتی خیلی از مغزم کار بکشم اذیت میشم و گیج میرم 

دکترم خیلی خوب بود گف هروقت خسته شدی سریع بخواب حتی اگه کار مهمی داشتی 

گف مغزت باید استراحت کنه ک بتونه ضربه ای ک بهش وارد شده رو ترمیم کنه 

استحمام باید کوتاه باشه و زیاد زیر آب داغ نمونه

استرس نگیره عصبی نشه داد نزنه 

گوشی دست نگیره چون امواج داره و خب زیاد خوب نیس

مدت خوابشو بیشتر کنه مثلا حداقل ۸ ساعتو بخوابه 

انشاءلله بهتر میشه 

تا یک ماه علائمش داشتم  ولی هنوزم وقتی خیلی از مغزم کار بکشم اذیت میشم و گیج میرم  دکترم ...

عزیزممم ان‌شاالله کامل کامل خوب میشی ‌‌

چقدر وقت گذشته از شما؟

چقدر خداروشکر میکنم که شما تاپیک منو دیدین 

ممنونم عزیزم♥️

شما مجردی یا متاهل؟ مریض من یه پسر داره تخس.. می‌دونم خرصظ میده و حرف گوش نمیده

تا یک ماه علائمش داشتم  ولی هنوزم وقتی خیلی از مغزم کار بکشم اذیت میشم و گیج میرم  دکترم ...

عزیزم شما خدانکرده خون از گوشت نیومد در حد یه قطره؟

نمیدونی چ‌ مدت باید بگذره تا مطمئن شیم خطر رفع شده؟

عزیزم شما خدانکرده خون از گوشت نیومد در حد یه قطره؟ نمیدونی چ‌ مدت باید بگذره تا مطمئن شیم خطر رفع ...

ن عزیزم 

ولی من دور از جون شما خون ریزی داخلی کرده بودم ریخته بود تو معدم، ساکشن کردن معدمو یه عالمه خون بالا آوردم 😑

بله تو خواب لرزش داشتم یهو می‌پریدم اما ن خیلی

نترس عزیزم اگه مشکل مغزی جدی باشه همون اوایل نشون میده 

با تشنج و خونریزی 

ن عزیزم  ولی من دور از جون شما خون ریزی داخلی کرده بودم ریخته بود تو معدم، ساکشن کردن معدمو یه ...

اخی عزیزدلمم... خداروشکر که الان بهترین❤️

ممنون عزیزم از دلداریت😘