2777
2789

چهره ای نداره، ابراز عشق نمیکنه ، هی خودش به همه میگه اعتماد بنفسم بالاست و هول نمیکنم و خودش ادای این جملات و در میاره ، و کار اصلا نمیکنه ، محبوب پارتنرشه؟؟

میفهمم چی میگی منتها متوجه نمیشم

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ اخلاق ۲ اخلاق ۳ اخلاق

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
میفهمم چی میگی منتها متوجه نمیشم

وااااای من این جمله رو ب مامان و آبجیم میگم جر میخوریم از خنده

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

منم شوهرم خیلی ازم سرتره ولی خب دوسم داره ب قیافه که نیست

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

شانس داره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من اینطوری که گفتی نیستم .کار میکنم چهرم معمولیه قدمم بلند نیس.ابراز علاقه هم کم میکنم . پارتنرم قد بلند و خوش هیکل و خوش قیافه س . خیلی هم میگه بهم علاقه داره و واقعا یه ساعت هم نشده ازم بی خبر باشه . حتی با وجود خستگی میکوبه میاد این سر تهران منو یساعت ببینه و بره . نمی‌دونم علت این همه علاقه ش چیه

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
منم شوهرم خیلی ازم سرتره ولی خب دوسم داره ب قیافه که نیست

وای امضات 😂😂😂😂😂

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

صمیمیت، فهم و شعور، درک بالا. زیبایی چیزیه که در نظر اول جلب توجه می‌کنه، بعد لباس، بعد حرف زدن. بددهنی و حرف‌های بی‌معنی هرکسی رو دلزده می‌کنن.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

واقعا ادم حسودی در حد زیاد نیستم اما در عجبم و کسی نیست علت و معلول رو بگه ، دوستم روانشناسی خونده وچهرش واقعا نمیخام بدگویی کنم هرکی ک عکسشو باهام دیده میگه یا خدا، ولی دوست پسرش که دکترا میخونه هربار میاد بهش سر بزنه کلی کاراش و میکنه و برا دختره غذا میپزه و میشوره و بنظرم رابطه خیلی زیادیم ج ن سی ندارن یا من متوجه نشدم.دختره حتی طوری با مادر و خانوادش حرف میزنه ک معلوم نباشه پسره میاد پیشش، ینی اینی ک روانشناسی خونده و اعتماد بنفسش و بقول خودش استقلالش توو سقفه حتی با مادرش صادق نیس،

بچه هم نمیخاد تاحالام ازدواج نکرده ، هفت هشت ساله با پسرس ، قبلا برام رابطشو میگفت فک میکردم توهم میزنه ، که اصا نمیپزه و برا طرف کاری نمیکنه 

صمیمیت، فهم و شعور، درک بالا. زیبایی چیزیه که در نظر اول جلب توجه می‌کنه، بعد لباس، بعد حرف زدن. بدد ...

ببین توو کاراش در خصوص من ریا زیاد دیدم ، حتی توو خونه بلند بلند حرف میزنه اما پسره ک اومده من حس میکنم خیییلی اروم میحرفه و ، نمیدونم چطور ادم میتونه شخصیتش رو انقد متفاوت نشون بده ، چون ادم بیشتر از دو ساعت نمیتونه بره توو جلد یه شخصیت دیگه ، واقعا گیج شدم