چهره ای نداره، ابراز عشق نمیکنه ، هی خودش به همه میگه اعتماد بنفسم بالاست و هول نمیکنم و خودش ادای این جملات و در میاره ، و کار اصلا نمیکنه ، محبوب پارتنرشه؟؟
من اینطوری که گفتی نیستم .کار میکنم چهرم معمولیه قدمم بلند نیس. ابراز علاقه هم کم میکنم . پارتنرم قد ...
رمز موفقیتت و بگو خدایی، اخه همه میگن فهم و شخصیت و فلان.... پسره از در اومد من با خنده گفتم بابا فلانی کلی دلتنگت بود هی میگف کی میای کی میای ، پسره گف ها ها ها میدونم از این حرفا نمیزنه .....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه اخلاق ینی چه . اخلاقیه طرف بعد چن ماه بیاد خونه کلا پسره سر پا باشه و بپزه و بشوره و این رو صندلی بشینه نگاه کنه. من میگم مرسی وای زحمت افتادین دختره میگه ایییی ولش کووو، نه اخلاقیات نداره ولی قبول دارم ک یه حرکتایی میزنه ک روتینش نیس ، مثلا چن بار برا من چایی اورد توو اتاق دختره در حالی ک این کار و تا حالا نکرده بود ، یه جلوه مهربونم از خودش توو چشم پسره ایجاد کرده.... فقط کاش چار تا مرد میومدن میگفتن داستان چیه
ببین توو کاراش در خصوص من ریا زیاد دیدم ، حتی توو خونه بلند بلند حرف میزنه اما پسره ک اومده من حس می ...
کار کردن رو کارگر هم انجام میده. رابطه هم برای خانمها نهایت دوست داشتنه، برای آقایون خیلی هم اینجوری نیست و با یک کارگر جنسی برطرف میشه. اون چیزی که من فهمیدم یک صمیمیت خاصه، مثلا وقتی مشکل داره بفهمیش، راه حلهای مناسب بدی، مکملش باشی. بحثهای مورد علاقهاش رو پیش بکشی، هر روز حرف جدیدی برای گفتن داشته باشی، یا هنر جدیدی برای رو کردن داشته باشی. این که به طرفت حس حامی بودن رو منتقل کنی، درعین حال باعث آسایش و آرامشش باشی. بهش عشق و احترام بدی. کلا رابطه زن و مرد خیلی پیچیده است. مثل بازیه. درضمن آدمها با هم متفاوتند و یک فرمول برای همه جواب نمیده.
نه بابا باردار نیستم 😐 یه ماهه دوستیم .من از اولم گفتم اصلا قصد ازدواج مجدد ندارم
تنها وجه تشابهت با این دوستم اینه ک ایشون مجرده ولی کلا میگه ازدواج نه، بچه نه ، شاید این حس ارامش ب پسره میده ، و خود واقعیش و بی استرس روو میکنه ، ولی من میگم این پسر یجوریه ک خود دوستمم میگه ک دخترا ازدواجی رووش کراش میزنن ولی دختره اصا هول نیست ک بپره. پسره یه مورد منفیش در نظر من اینه ک حسابگره انگار ینی غذا رو بیرون نمیخورن وسایل و میخره میاد توو خونه میپزه ،
نه حدودا هفت ، هشت ساله با همن ، ولی پسره المان درس میخوند این ایران الان دوتا کشور جداییم ، و گاهی به هم دیگه سر میزنن، یه بار این میره پیشش یه بار اون میاد پیش دختره